Калинівський „Ягуар” теж поїхав до Києва

Калинівський „Ягуар” теж поїхав до Києва
В мережі продовжують розповсюджувати інформацію про виїзди силовіків з регіонів до Києва і спроби людей перешкодити їм. За непідтвердженими даним, вчора, 20 січня, активісти намагалися не випустити з Калинівки „Ягуар”. Але сьогодні бійці вже у Києві.

- Дійсно, нам потрібна ротація наших військовослужбовців, які несуть службу на вулиці Грушевського, - сказала телефоном з Києва прес-секретар Головного управління Внутрішніх військ України Вікторія Кушнір. – Ви знаєте, скільки було травмованих. Лікарня наша переповнена і потрібно, щоб військовослужбовці, які знаходилися в місцях постійної дислокації, допомогли своїм товаришам. Зараз на Грушевського вже не ведуться такі агресивні дії, як вчора. Сподіваємося, що ситуація нормалізується. А стосовно виїзду військовослужбовців з „Ягуару”, нічого не можу сказати. Згідно наказу МВС будь-яка передислокація в межах країни військовослужбовців зараз є службовою інформацією.
Про блокування транспорту „ягуарівців” на виїзді інформації в Києві не підтвердили. Вікторія Кушнір сказала так:
- Сподіваюся, що якщо це відбувалося, то на місцевому рівні були прийняті заходи і питання врегульоване.

Для чого створені „Ягуар” та інші „кошачі” підрозділи?
Цього року буде двадцять, як для боротьби зі злочинністю у складі внутрішніх військ сформували три полки спеціального призначення "Барс" (Київ), "Ягуар" (Калинівка, Вінницька область), "Гепард" (Запоріжжя). Пізніше з’явився полк спеціального призначення "Тигр" (Крим).
Завдання «кошачих» спецпідрозділів – забезпечення правопорядку серед студентів-протестувальників, футбольних хуліганів та учасників масових заходів.
 

Коментарі (16)
  • Anonymous

    бидло ти і твої ягуари!!!!!!
  • Anonymous

    бидло ти і твої ягуари!!!!!!
  • Anonymous

    позор калинівському ягуару!!!чому не покарали,тих ягуарівців,що розділи і катували людину!!!ви робите злочин проти людей України,а ви давали клятву їх захищати,а не януковича!!!подумайте ви робите злочин проти своїх дітей і внуків -це їх майбутнє!!! і дай боже,щоб в майбутньому наші діти не були заложниками влади!!!
  • Anonymous

    Читай Закон о милиции, клоун!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону "Нива" в гостях розгромила "Реал Фарму" 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up