В'ячеслав Узєлков прийшов на шоу знайти обраницю, але зізнався в коханні іншій жінці

В'ячеслав Узєлков прийшов на шоу знайти обраницю, але зізнався в коханні іншій жінці
Стопкадр з реаліті-шоу «Одруження наосліп»
  • Вінничанин, колишній боксер та екс-тренер телепроекту «Зважені та щасливі» В'ячеслав Узєлков після гучного розлучення зважився на нові стосунки.
  • Шукати кохання спортсмен подався на романтичне реаліті-шоу «Одруження наосліп», що на каналі 1+1.
  • Яку сенсаційну заяву зробив В’ячеслав Узелков в кінці програми — читайте далі.

Ще не встиг відгомоніти скандал, пов'язаний з розлученням боксера В’ячеслава Узєлкова з дружиною і фітнес-тренеркою Мариною Боржемською, як чоловік знову пішов під вінець.

Оскільки пара розійшлася ще в 2018 році, вінничанин Узєлков переконав, що почуттів до бувшої дружини вже не має, і пора йому знайти нову кохану. Пішов шукати її на телебачення. Боксер став героєм реаліті-шоу «Одруження наосліп».

В’ячеслав Узєлков

Спортсмен на проекті розповів, що досить довго не міг забути кохану та жалкував про розрив. Втім, тепер заявив, що готовий до нових стосунків.

Відео дня

— Я 22 роки був у шлюбі і моя колишня дружина була для мене справжньою мрією, — заявив Узєлков. — Я кричав на весь світ, що я її кохаю. Одного разу я потрапив на телебачення і взяв її з собою у проєкт. Тут вона мене обійшла і стала, як вона вважає, більш популярнішою за мене. Її успіх став на заваді стосункам. Розлучення мені далося дуже складно. Коли ти живеш із жінкою 22 роки, у тебе двоє дітей, яких нам Бог дав лише після семи років спільного життя, то це дуже складно. 

Екс подружжя Марина та В'ячеслав Узєлкові

Спортсмен додав, що екскохана заблокувала його у всіх соцмережах, зазначивши, що вони не друзі, а навіть супервороги. В'ячеслав запевнив, що Марина уже в минулому і він у пошуках нового кохання.

— Я мрію, що моя нова дружина буде стрункою, спортивною, цікавою білявкою. Я знаю одну таку жінку. Її звати Юля, — поділився боксер.

Ведучі проекту Даніель Салем та Ірина Кириченко підібрали 42-річному чоловікові наречену, з якою він публічно обмінявся обручками, і про яку згадував В'ячеслав. Обраницею спортсмена стала фітнес-тренер та мама чотирьох дітей Юлія Чернецька. 

Як виявилося, експерти об'єднали в пару вже знайомих людей — В'ячеслав і Юля були знайомі до проекту, Узєлков навіть колись підбивав клинці до жінки. Вона ж йому давала відкоша, бо не уявляла їх парою.

Юлія Чернецька

Юлія розповіла, що виховує чотирьох дітей від першого шлюбу. Старшій дочці 13 років, середній — 8 років і двійнятам — 5 років. З колишнім чоловіком розлучилася через його зради.

— Я дуже вірна і не розумію, за що мені таке випробування, — поділилася фітнес-мама жінка. — Після розлучення я ні з ким не мала стосунків. Два з половиною роки я самотня. Мені складно закохатися. Мені треба час, пізнати, роздивитися.

Шлюб і детектор брехні

Телеподружжя вирушило на тиждень жити до окремого будинку, аби дізнатися одне одного краще. Під час першої романтичної вечері розмова між новоствореним подружжям спершу не складалася. В'ячеслав Узєлков подарував своїй дружині набір срібних прикрас, що їй не сподобалося. Юля очікувала, що то будуть ключі від автівки.

Втім, спортсмени розговорилися та поділилися, як пережили розлучення з ексами. Так, Юлія зізналася, що їй було складно усвідомити кінець стосунків, вона навіть знепритомніла. Узєлков поділився, що він після розриву залишився зовсім один. Мовляв, заради Боржемської відмовився від своїх рідних та в результаті залишився біля розбитого корита — без підтримки сім’ї, коханої та дітей. Ця історія розчулила до сліз Юлію.

Далі пара пішла готуватися до сну. Спершу В’ячеслав відмовився спати в одному ліжку з новоспеченою дружиною, втім, все ж піддався чарам жінки і ніч вони провели разом.

Слава і Юля протягом тижня знайомилася одне з одним. Не обійшлося і без конфліктів та суперечок. З кожним наступним днем жінка все більше не вірила, що боксер забув свою екс дружину. Це було очевидно, оскільки Узєлков часто згадував Боржемську. Юля навіть вирішила перевірити обранця на детекторі брехні.

Так, на запитання, чи дійсно одна з основних причин участі боксера у романтичному проекті  щоб розізлити Боржемську, В’ячеслав відповів «ні». Але це виявилося брехнею, що розізлило жінку.

Узєлкову ж не сподобалося, що Юля питала, чи планує той придбати для нової родини будинок в Києві, чи буде давати дружині по 50 тисяч гривень в місяць. Також він під час закупів побачив, що його нова дружина досить марнотратна. Спортсмен навіть хотів віддати обручку і зупинити реаліті, проте вивісив білий прапор, щоб на допомогу прийшли експерти і допомогли зняти напругу в стосунках новоспеченого подружжя.

Даніель Салем та Ірина Кириченко вказали на плюси і мінуси в спілкуванні Узєлкова та Чернецькою. Пара заспокоїлася і продовжила стосунки. Юля варила чоловікові борщі, В'ячеслав познайомив нову дружину з вейкбордом, щоб та подолала свої страхи.

В кінці реаліті-шоу телеподружжя мало прийняти рішення — залишає обручки або розриває стосунки. Однак фінал придбав несподіваний поворот. Юлія хотіла залишити обручку і дати їх парі шанс. Узєлков віддав каблучку та заявив, що досі кохає колишню дружину, з якою прожив у шлюбі 22 роки.

«Я досі кохаю колишню»

— Я досі кохаю колишню дружину, — заявив боксер перед зніяковілою Юлією, про яку донедавна мріяв. — Я зрозумів це тут ще більше. Я йшов сюди, щоб відпустити своє кохання, я намагався все зробити, але я однолюб. Я б хотів її повернути. У мене була найкраща дружина. Я дурень, який втратив друга, коханку та найкращу жінку, яка є, Марину Боржемську. 

Заява спортсмена шокувала не тільки героїню проекту та експертів, а й глядачів, які після ефіру «Одруження наосліп» перекочували в соцмережі.

«Ходить по каналах та ганьбить Марину», — обурюються коментатори. — «Узєлков прийшов в проект, щоб в кінці передачі сказати, що досі кохає Марину», «Навіщо Слава пішов в цей проект? Зализувати рани краще в тиші», «Це все гра на публіку. Кіно та й годі», «Таку як Марина він більше не знайде, вона унікальна», «Він Марині зраджував, пив, руку піднімав. Квартиру, гадьониш, собі забрав».

Нагадаємо, в численних інтерв'ю Марина Боржемська розповідала, як вночі з дітьми тікала від чоловіка, як він публічно називав її тварюкою. Після розлучення Узєлков квартиру, в якій мешкав з родиною, переписав на свою матір.

Марина Боржемська з дітьми і мамою

Марина Боржемська зізнання бувшого чоловіка не чула, бо романтичне реаліті не бачила.

— Я не дивилася цей ефір,— говорить Марина. — По-перше, мені це не цікава ця історія, а по-друге, в мене в час виходу програми був прямий ефір в Інстаграмі. Славі я бажаю, щоб він знайшов своє щастя і був щасливим. Тому, що він батько моїх дітей і для мене важливо, щоб він мав спокій і йому було комфортно з людиною, яку він обере.

В інтерв'ю журналісту «20 хвилин» Боржемська зізналася, що серце її наразі відкрито для нових стосунків. Вона мріє про самодостатнього чоловіка, внутрішнього зрілого, який вміє поважати чужу свободу і готовий до серйозних стосунків та відповідальності. Марина зараз мешкає у Вінниці, виховує сина Роберта і дочку Олівію.


Читайте також:

У В'ячеслава Узєлкова знову весілля. Вінницький спортсмен одружився наосліп

«Він назвав мене тварюкою», — вінничанка Боржемська розповіла про розлучення з Узєлковим

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (121)
  • Надежда Мурга

    Что имеем не храним, потерявши плачем.
  • Лида Горбацевич

    Спочатку вилив дуже багато бруду, а тепер жалкує, думати треба
  • Лида Горбацевич

    Марино, ви просто хороша людина, жінка,  мама, розумна, красива
  • Татьяна Литовченко

    Що маємо - не бережемо... Марині бажаю щастя
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up