У В'ячеслава Узєлкова знову весілля. Вінницький спортсмен одружився наосліп

У В'ячеслава Узєлкова знову весілля. Вінницький спортсмен одружився наосліп
Фото: «Сенсація». В'ячеслав Узєлков в реаліті-шоу «Одруження наосліп»
  • Три роки тому відоме на Україну вінницьке подружжя В'ячеслав та Марина Узєлкові оголосили про розлучення. Тренери «Зважених і щасливих» довго обмінювалися  взаємними обвинуваченнями.
  • Зараз наступив мир: Марина Боржемська виховує двох дітей і мешкає у Вінниці, а В'ячеслав Узєлков подався на романтичне реаліті-шоу шукати собі нову дружину.

В п'ятницю 4 червня о 20.20 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового сезону романтичного реаліті-шоу «Одруження наосліп». Героєм першого випуску стане боксер і телеведучий В'ячеслав Узєлков, який після гучного розлучення хоче знайти справжню любов.

«Я 22 роки був у шлюбі. Моя колишня дружина була для мене справжньою мрією. Я кричав на весь світ, що я її люблю. Розлучення мені далося дуже складно», — сказав про колишню дружину В'ячеслав Узєлков.

В'ячеслав Узєлков

Нагадаємо, що три роки тому стало відомо, що найромантичніша пара Вінниці, боксер В'ячеслав Узелков та його дружина Марина Боржемська, оголосили про розлучення. Як виявилося, у тренерів «Зважених і щасливих» останнім часом були досить складні стосунки. Марині довелося серед ночі тікати зі столичної квартири з двома дітьми.

Відео дня

Екс-дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, фітнес-тренер Марина Боржемська в численних інтерв'ю розповідала, що довго приходила до тями після розлучення. Зараз жінка ростить двох дітей, сина Роберта і дочку Олівію, активно розвиває свою справу, багато працює, зняла квартиру у Вінниці і мріє накопичити на власне житло. Їх спільне житло у Києві перейшло у власність матері Узєлкова.

Марина Боржемська з дітьми

Серце Марини Боржемської наразі відкрито для нових стосунків. Вона мріє про самодостатнього чоловіка, внутрішнього зрілого, який вміє поважати чужу свободу і готовий до серйозних стосунків та відповідальності.

В'ячеслав Узелков не мріє, а діє: пішов свою другу половинку шукати в реаліті-шоу «Одруження наосліп». Подивимося, що з цього вийде, бо вперше за всі сезони шоу експерти об'єднали в пару вже знайомих людей, але для молодят це стане справжнім сюрпризом.

 В'ячеслав Узєлков в реаліті-шоу «Одруження наосліп»

Парою відомого спортсмена у шоу стане фітнес-мама Юлія Черницька. Жінка виховує чотирьох дітей від першого шлюбу. Старшій доньці 13 років, середній — 8 років і двійнятам — 5 років.

Ведучі проекту Даніель Салем та Ірина Кириченко допомагатимуть успішним холостякам і холостячкам знайти своє кохання. 

«Чи залишиться пара разом та яку сенсаційну заяву зробить В’ячеслав Узелков, дивіться сьогодні ввечері о 20.20 на телеканалі «1+1», — закликають в анонсі програми.

Марина Боржемська про «Одруження наосліп» свого екс-чоловіка знає, проте телепроект дивитися не буде. Узєлкову ж вона, як сказала вона журналісту 20minut.ua, бажає щастя.

— Про реаліті-шоу знаю, бо інформація шириться в інтернеті, і це не є таємницею, що Слава прийматиме участь в цьому проекті, — говорить Марина. — Я не буду дивитися цей ефір. По-перше, мені це не цікава ця історія, а по-друге в мене буде прямий ефір в моєму журналі в Інстаграмі з психологом, тому передачу дивитися я не буду. Але я бажаю Славі, щоб він знайшов своє щастя і був щасливим. Тому, що він батько моїх дітей і для мене важливо, щоб він мав спокій і йому було комфортно з цією людиною, яку він обере.

 

Читайте також:

«Він назвав мене тварюкою», — вінничанка Боржемська розповіла про розлучення з Узєлковим

Вінниця — від слова «вино». Напої вінницького винороба Гігінеішвілі визнали кращими в країні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (351)
  • Вячеслав Чирков

    Это точьно
  • Путишествуй по миру , рыбалка , охота, смотри Иогана Себастьяна, Сорвачева. Слава зачем те впрягаешься в этот треш , жизнь и так коротка.
  • Біла Лілія

    ну й дурачок ти Славко.....
  • Viktoriya Novichkova

    Шоу проект:) смотрите, и забивайте голову всякой фигней называется
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up