У 12 окрузі зареєстровано нового кандидата Вікторію Галіцьку – хто вона? (Політична реклама)

У 12 окрузі зареєстровано нового кандидата Вікторію Галіцьку – хто вона? (Політична реклама)

Галіцька Вікторія відкриває завісу своєї результативної діяльності та багаторічного успіху.

– Мені 30 років. Я молода і активна. Я не мала багатих батьків, заможного чоловіка чи спонсорів. Народилася в селі і знаю, як доїти корову, доглядати городину, мити посуд в ресторані, працювати на ринку. Я створювала свій бізнес самостійно з нуля - від базару до великої мережі магазинів одягу JBC, від одного побудованого будинку - до розбудови мікрорайонів. Нові сучасні житлові комплекси, дороги, мережі, дитячі та спортивні майданчики – це є результатом спільної кропіткої роботи моєї команди. Я знаю, як нести відповідальність за людей, я маю досвід успішного управління, тому готова взяти на себе відповідальність за розвиток 12 округу Вінниччини і всієї України!

– Я знаю і вірю в те, що ці вибори будуть чесними і прозорими! Процес змін на краще в країні вже не зупинити, – говорить Галіцька Вікторія.

Для 12 округу, як і для всієї Вінниці Галіцька зробила багато благодійних справ. В той же час, на широкий загал Вікторія свою доброчинну діяльність не виносила.

– Я ніколи не займалася самопіаром. Не заради реклами, а за покликом душі з 2011 року - постійно підтримую та забезпечую всім необхідним дитячі будинки, інтернати, будинки для людей похилого віку. Я разом зі своєю командою допомагала людям після вибухів на військових складах в Калинівці. Активно займаюсь розвитком дітей випускників інтернатів. Ціль - допомогти молоді визначитись із майбутньою професією, навчити заробляти власні кошти, зацікавити їх розвивати свої інтереси та вміння, реалізуватися поза межами закладів. Залучаю до цього підприємців, які готові допомагати випускникам з майбутньою роботою та житлом.

Я завжди оточую себе людьми, які розділяють мої цінності. Разом зі своєю командою, я забезпечила багатодітну сім’ю (ред. – в сім’ї 15 дітей) переселенців будинком. Ми всі разом займалися їх переїздом в омріяне власне житло.

Переконана – чужих дітей не буває. Сьогоднішні діти – це вже завтра майбутнє нашої успішної держави!,  – заявляє вона.

Відомо, що Вікторія усіма силами сприяє добудові ЖК «Європейський квартал». Даний комплекс був покинутий попередніми забудовниками - майже рік жодні будівельні роботи не проводились.

– Я – відповідальна. Для мене було важливим допомогти,адже не могла залишити людей на одинці з їх проблемою. Була жахлива картина - недобудови без мереж, без води, каналізації і світла. Я самостійно вирішувала всі питання і за власні кошти допомагала і допомагаю добудовувати цей об’єкт. Я б і сама не повірила в подібну «казку», що хтось взяв на себе таку відповідальність, але по іншому я б не змогла! Вже в кінці цього літа на об’єкті з’явиться сучасний дитячий майданчик. Крок за кроком ми зробимо Європейський квартал дійсно Європейським, – говорить Галіцька Вікторія.

Вона – молода і активна. Має багато планів та амбіцій, а головне – чітко знає, як їх втілити в життя.

Я знаю як важко жити в селі, як важко працюють люди. Я буду підтримувати село, кожного селянина. Села мають бути заможними! Не можуть продукти, які вирощені тяжкою працею, коштувати менше, ніж на полицях магазинів.

Жодних лозунгів та обіцянок! Ми повинні підтримувати існуючі робочі місця та створювати нові. Я підтримую малий та середній бізнес, адже він є основною артерією заможної Країни! Вважаю, що потрібно міняти податковий кодекс і податкову систему в цілому. Влада зобов’язана поважати бізнес і підтримувати, а не відбирати останні надії на успіх. Це податки, це робочі міста, це інфраструктура. Потрібно йти на діалог і виховувати в підприємця соціальну відповідальність, а не вимагати.

Я мати двох діток, розумію, що турбує батьків, я за створення спільнот активних мам, заради успішного майбутнього наших дітей. Знаю проблему з садочками і буду їх вирішувати. Я хочу, щоб ми об’єднувались і допомагали один одному навіть з дрібними проблемами. Матері - ми є берегинями, ми є прикладом любові, ми сьогодні будуємо майбутнє наших дітей. Особливо потребують підтримки одинокі мами, саме тому ми будемо об’єднуватись, щоб не бути одинокими, щоб кожен знав - є надійне плече!

Я підтримую розвиток спорту, виступаю меценатом багатьох змагань, сама є майстром спорту по карате і чемпіонкою Європи. Спорт розвиває волю до перемоги, виховує силу духу і нескореність. Я подарувала 30 та 31 школі сучасні тренувальні майданчики. Здорова молодь - здорова нація! Звісно, розвиток фізичної культури потребує фінансування, прикро, що всі витрати лягають на плечі батьків. Так не повинно бути!

Я за «електронну країну»! Ми маємо крокувати в ногу з часом. Як ніхто знаю проблематику ІТ-сфери. Разом з командою однодумців ми створили всеукраїнський мессенджер. Однак нас не підтримав колишній уряд. Я задоволена, що ці часи в минулому і маю надію, що мій продукт буде потрібен людям. Мессенджер «First» - унікальний мобільний додаток, що замінює ряд додатків та програм. Наприклад оплата комунальних послуг, доставка їжі, таксі, знайомства, оголошення, геолокація, листування, розмови, відеочати. Крім того, наш додаток обладнаний унікальною технологією шифрування повідомлень, думаю, це також було незручно для колишньої влада, що завжди намагалася тиснути і на бізнесменів і на простих громадян, контролюючи навіть особисті листування.Вірю, все це зміниться!

Давайте об’єднаємось та підемо пліч-о-пліч, щоб назавжди стерти з українського словника термін «бідність»! Ми зможемо! Давайте разом йти до перемоги!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up