Спецпроект “Зможеш і ти!”: Андрій Ворошилов

Спецпроект “Зможеш і ти!”: Андрій Ворошилов
«Зможеш і ти» – спільний проект засновника центру «Сенсей» Аліни Новинюк, фотографа Костянтина Ревуцького та Медіа Корпорації «RІА». Відомі вінничани показують на своєму прикладі, як спорт та активність допомагає знаходити натхнення та сили для ділових та творчих вершин. Вони змогли. «Зможеш і ТИ!»

38 років, зріст 1 метр 88 см, вага 85 кг

Підприємець, Інтернет-маркетолог. Засновник digital-агентства «Rocket Team», що займається розкруткою сайтів в мережі Інтернет, - як зробити свою справу видимою для цільової аудиторії у всесвітній павутині, донести до споживачів товари та послуги та підвищити ефективність і прибутковість бізнесу онлайн. Займається боксом більше 20 років. Одружений, батько двох дітей.

 

Відео дня
  • Почати займатися боксом в сімнадцять років -  це було достатньо пізно: хлопці мого віку в той час були вже професійними бійцями. Змагатися з ними було дуже важко. Але ти ж не гірший.

 

  • Тоді багато спортклубів розташовувалися в підвалах, і це було нормально. Наш зал постійно затоплювало, систематично відключали світло – інколи навіть тренувалися при свічках. Часто доводилося митися в холодній воді – що ж, закалялися.

 

  • Ліфтів би не вигадали, якби не було лінощів. На тренуваннях це нормальне явище.

 

  • Старий світ залишається за дверима спортзалу. На тобі дуже багато негативу та інформаційного навантаження після робочого дня. З душу вже виходиш іншою людиною, - ти відчуваєш себе щасливим.

 

  • Син – найбільша моя мотивація. Зараз 12 років, він теж займається боксом: він в одному залі, я – в іншому.

 

  • Я пройшов достатньо довгий щлях у бізнесі – від менеджера з продажів до керівника крупних компаній. Бізнес – це теж боротьба.

 

  • Хто краще підготувався до бою, - ти чи твій суперник? Ти маєш показати свою найкращу форму – в техніці, витривалості, спортивних хитрощах. На ринзі ти намагаєшся побачити вразливість суперника та вказати йому на ці місця. Бокс – це не агресія, суперник – не ворог.

 

  • Тренер повторює одне й те саме, по тисячі разів… Насправді, саме це 1001 повторення і робить тебе краще.

 

  • В цю мить боксують мільйони молодих спортсменів – в спортзалах по всьому світу. І вони готові відібрати твою медаль в цей же день.

 

  • Страшно перед змаганнями всім спортсменам. На ринзі страх зникає – він тільки заважає зосередитися. Залишається лише мета на поєдинок.

 

  • Спорт закинути дуже легко. Я сам, бувало, не займався по півроку. Але потім буде дуже важко фізично та морально відновитися, особливо якщо тобі не 18 років.

 

  • Які в тебе переваги? Більша вага - вища якість нокаутичного удару. “Легкі” спортсмени прямо літають по рингу,  що дає великий плюс під час бою. Напрацьовуй те, що маєш.  

 

  • Йдеш на тренування, як на зустріч зі старими друзями, - тільки бачитеся частіше. Ви можете пересікатися лише тренуваннях, але ти завжди прийдеш на допомогу.

 

  • Звичайно, досить набридає, коли ти на тренуваннях маєш монотонно повторювати ті самі дії по тисячі разів. Але завдяки долі секунди можна виграти цілий бій.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вовк Андрей

    Преимущество в весе само по себе мало что гарантирует, в том числе и "высшее качество нокаутирующего удара" в частности.
  • Дарья

    Чудовий приклад для наслідування.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up