Сергій Кармаліта про інавгурацію Президента Зеленського (Прес-служба Сергія Кармаліти)

Сергій Кармаліта про інавгурацію Президента Зеленського (Прес-служба Сергія Кармаліти)

– Весь світ та Україна вражені першою офіційною промовою нового Президента України – Володимира Зеленського, - своїми враженнями від інавгураційного виступу свого лідера поділився член вінницької Команди Зе Сергій Кармаліта.

– А ще всіх підкорив його позитивний настрій та відсутність чисельної охорони, броньованих лімузинів та завезених автобусами «благонадійних» глядачів інавгурації. Одразу відчувається, що він молода, сучасна та не закомплексована людина, яка прагне успіху для України і благополуччя для кожного із 65 мільйонів українців по всьому світу. Адже ми всі бачили як він просто вийшов до народу, до своїх близьких і друзів, з кожним привітався, потис руку, зробив селфі на пам’ять про цей особливий день в історії. Енергія позитиву буквально кипіла в його очах і я впевнений, що цей настрій  передався кожному українцю.  

А вже за мить у Верховній Раді він відверто і жорстко сказав правду в очі цій обридлій армії депутатів, посадовців, казнокрадів та вічних «політиканів»…  

– Як ви оцінюєте головні меседжі Зеленського 20 травня?

– Було чути як на майдані перед Радою після його виступу вигукували: «Красава!», думаю так само емоційно реагували мільйони українців перед телевізорами. Бо за ці 5 хвилин Президент Зеленський зумів сказати про найголовніше, що накипіло кожному за останні 5 років при Порошенкові… Раду – розпустити! Мир – Україні! Уряд – йдіть у відставку! Досить ділити нас за мовою, релігією та поглядами на минуле! Не існує правильних чи неправильних українців!

Сподобалися слова що це не його, а наша спільна перемога і наш спільний шанс, за який ми разом несемо відповідальність, і всі ми - 100% українців є президентами.

А ще Володимир Олександрович на мою думку дуже правильно сказав про повагу держави до кожного свого Героя, до його родини, до матері, що втратила свою дитину на війні, до старшого покоління і, звісно, до головної святині в житті – родини. Саме тому він заявив, що Президент - не ікона і не портрет, тому портретів Президента немає бути в кабінетах  посадовців та чиновників. Там мають бути фото твоєї родини, твоїх батьків і дітей, в очі яких треба дивитися перед прийняттям рішень.  І це один із головних, людяних і справедливих меседжів нового Президента - Володимира Зеленського.

Висловився і щодо війни: цю криваву рану і бійню на Донбасі потрібно закривати – досить смертей кращих синів та доньок України. Припинення вогню, повернення полонених. І досить бізнесу на крові, за який ще мають відповісти всім відомі корупціонери та казнокради…

Щоб закінчити війну ми маємо бути єдині, адже тільки тоді ми сильні. І для цього будемо будувати єдину, успішну та сильну країну.

Наприкінці свого виступу він дуже чутливо сказав що все життя робив все, щоб українці посміхалися, а тепер зробить все, щоб українці не плакали.

– Ви підтримуєте розпуск Верховної Ради?

– На 100%! Бо ці депутати і держиморди зайшли у владу в костюмах 48-го розміру, а нині їхні накрадені статки та одяг вже мають розмір XXXL. Це неприпустимо і злочинно в країні, де бідують мільйони пенсіонерів… Навіть ця нахабна поведінка окремих нардепів, що пробували перекрикувати нового Президента і піаритись на його інавгурації більше нагадувала вибрики шкільних «хуліганів» та «двієчників» на уроці етики… Тому цю Раду треба розпустити і обрати до парламенту справді нових, молодих і не заплямованих корупцією людей… Є питання до молодих? Але вони швидко навчаться, бо де їм ще здобувати цей досвід та успіх… Тут головне мати совість, гарне батьківське виховання і повагу до старших та до нашого минулого.  

– Сергій Володимирович, ви прогнозуєте «саботаж» дій нового Президента тут на Вінниччині?

– Протидія новому президенту є можливою, як і спроби саботажу його реформ… Але після його блискучої промови під час інавгурації, я впевнений, що Володимира Зеленського підтримують не 73%, а набагато більше громадян. Плюс включився фактор переляку серед старої команди, яку прикривали «силовики» Порошенка… Не дарма, новий Президент одразу звільнив голову СБУ, Генпрокурора і міністра оборони. А ще наш лідер чесно і відкрито заявив на всю країну та світ, що не боїться за свій рейтинг і не тримається за посаду перед загрозою серйозних викликів – встановлення Миру в Україну, дострокових виборів до Верховної Ради, кінця епохи зубожіння та 5-ки Порошенка на всіх рівнях корупції. Зі свого боку зроблю усе можливе щоб не допустити реваншу корупціонерів і протидії проголошеному курсу нового Президента.

Тому вже сьогодні ми у Вінниці, кожному великому та маленькому місті єдиної України в Команді Зеленського працюємо на позитив, на позитивні зміни, за повне очищення від старої влади і все це заради наших дітей та батьків. Бо наші діти мають навчатись, кохати, жити і народжувати дітей в успішній Україні… А батьки не стояти в чергах за субсидіями чи із копійками в кишені до аптеки, а радіти дітям і внукам в заможній та процвітаючій країні.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up