Повернулась з відпочинку в Одесі: вінницька співачка ILCHY захворіла на коронавірус

Повернулась з відпочинку в Одесі: вінницька співачка ILCHY захворіла на коронавірус
  • Вінничанка Вікторія Ільчишена на сторінці у Facebook розповідає про перебіг свого захворювання на COVID-19. 
  • Співачка щодня ділиться своїм станом та симптомами у соцмережі. 

Вікторія Ільчишена родом з Вінниці, але вже тривалий час живе і працює у Києві. Вона співачка ILCHY. Вчора, 5 липня, вінничанка написала допис, де розповідає, що захворіла коронавірусом. Дівчина пише, що як тільки відчула симптоми, то одразу записалась до терапевта.

Вінничанка каже, що у неї піднялася температура до 37.3, з’явилась ломота у м’язах, головна біль та кашель. Після візиту до лікаря вона здала тест на коронавірус, який показав позитивний результат. 

«Добре, що як тільки відчула себе погано — вирішила залишитися вдома, і добу ні з ким не контактувала. Стан не радісний, але я намагаюся не розкисати. Мій випадок — це ще одне підтвердження того, що COVID-19 поруч і ближче, ніж нам здається. Я тепер на карантині два тижні, а ви мийте й дезінфікуйте руки, носіть масочку», — пише співачка. 

Відео дня

А ще кілька днів тому, 30 червня, Вікторія писала допис у якому розповідала про свій відпочинок у Одесі. 

Сьогодні, 6 липня, дівчина продовжує розповідати про перебіг своєї хвороби. Вікторія зробила томографію легень, яка показала, що з ними все гаразд. Вінничанка додає, що згадуючи всі подробиці, зрозуміла, що симптоми з'явилися ще 3 липня, але спочатку вона на них не звертала уваги. А також каже, що багато тих, з ким контактувала в Одесі, теж з симптомами.

Вікторія також розповіла історію свого дядька, який теж хворий коронавірусом. 

«Мій дядько захворів і вирішив, що це звичайне ГРВІ. У нього була невелика температура, болі в м'язах, кашель і головний біль. Через тиждень йому стало дуже погано, він почав задихатися. У лікарні його підключили до апарату штучної вентиляції легень. Зараз він вже півтора тижні бореться за життя. А його родина закрита будинку на карантині. Діагноз — коронавірус», — пише Вікторія. 


Читайте також:

«Температура під 40 не збивалася більше тижня». Історії медиків, які хворіли на коронавірус

Карантин не завада: як вінничани відпочивають на міських пляжах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Світлана Артеменко

    ГоловнИЙ Біль!!!!
  • Богдан Сухарник

    Брехня.
  • demiyan 007

    dura
  • Андрій Білецький

    В Житомирі виявили 53 нові випадки карієса. 4 зуба вирвали, 32 вилікували, 10 просанували. Виявили ще один карієс, і чоловік поїхав додому.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up