Помер суддя вінницького міськсуду Ігор Чернюк. Йому було 42 роки

Помер суддя вінницького міськсуду Ігор Чернюк. Йому було 42 роки
  • За попередніми даними, суддя хворів на коронавірус. Наслідки хвороби стали летальними.

Не стало Ігора Чернюка вночі з п'ятого на шосте квітня. Він працював суддею Вінницького міського суду. Як пише видання НаПарижі, «причиною смерті є тяжкі наслідки коронавірусної хвороби».

Зазначимо, що вінничанину 8 березня виповнилося 42 роки. Він почав працювати суддею з 2010 року. Спочатку у Староміському райсуді, потім у міському. Мав вищу юридичну освіту, магістр права. У 2007 році закінчив Одеську національну юридичну академію.

За даними ЧесноСуд, родина Ігора Володимировича уся задіяна в юридичній сфері. Дружина та сестра — судді. Також суддею працює брат дружини. Племінниця судді протягом 2017-2018 рр. була державний реєстратор Вінницької обласної філії ДП «Будинок юстиції».· 

Відео дня

— Неможливо повірити, усвідомити та прийняти ….Сьогодні на 42-му році життя передчасно зупинилось велике серце завжди  життєрадісного, порядного, світлого та доброго, люблячого чоловіка, сина, друга та колеги – Ігоря Володимировича Чернюка, слідчого судді Вінницького міського суду Вінницької області, — пише у фейсбук Вінницький міський суд Вінницької області. — Колектив Вінницького міського суду Вінницької області з глибокою скорботою та превеликим жалем розділяє біль утрати з рідними та близькими Ігоря Володимировича. Ігор Володимирович завжди був і буде в наших серцях …

Висловлюємо щирі слова співчуття усім близьким та рідним Ігора Володимировича!

У віці 42 роки, нагадаємо, 4 квітня відійшов у вічність екс-заступник губернатора і голова Уланівської громади Олександр Крученюк.

 

Читайте також:

Медична спільнота Калинівщини глибоко сумує. Не стало лікаря Віктора Барчишена

Від COVID-19 померла фельдшерка швидкої Вікторія Гусак. Жінці було 38 років

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (122)
  • Читач22

    Похоже у Константина Устинова с юмором все в порядке
  • Читач22

    Умер человек. Кто тепер семью обеспечит.
  • Читач96

    Ще один кончелижний "злобний карлик", типу Diabblo з'явився, танцюристи на чужих кістках
  • Konstantin Ustinov

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up