Помер боєць полку «A3OB», який потрапив у ДТП на Батозькій

Помер боєць полку «A3OB», який потрапив у ДТП на Батозькій
  • У районі ВПЗ 30 травня в аварію потрапив 40-річний мотоцикліст Валера Алмазов. Він військовий.
  • Чоловік у ДТП отримав численні травми та опіки. Два дні за його життя боролися медики. Не врятували.

Сумну звістку повідомили волонтери та представники батальйону «АЗОВ».

— В реанімації лікарні Вінниці від важких травм та опіків 3-4 ступенів, отриманих в результаті ДТП, помер боєць полку «Азов» Валерій Алмазов з позивним «Легіонер». 41-річний Валерій служив у першій роті другого батальйону полку, — пишуть на сайті батальйону «АЗОВ». — У полк «Азов» Валерій Алмазов прийшов 2015 року, спочатку служив у роті розвідки, а згодом, 2016 року, долучився до першої роти другого батальйону підрозділу. Тут служив і до цього часу, був вправним кулеметником. До «Азову» чоловік вже мав певний військовий досвід, Валерій деякий час служив у Французькому іноземному легіоні, тож в полку отримав позивний Легіонер. У мирний час Алмазов працював помічником юриста, здобув освіту з правознавства. Під час служби друг Легіонер виконував бойові завдання в Красногорівці та Мар’їнці 2017 року. Під час крайнього виходу підрозділу у складі БТГРу на передову Валерій усі вісім місяців провів на Світлодарській дузі, де мужньо захищав від ворога рубежі нашої країни.

Відео дня

На сайті «АЗОВ» пишуть, що Валерій до Вінниці приїхав у відпустку.

Також про втрату написала у фейсбук Елена Верлан-Кульшенко.

— Ввечері 1 червня 2021 року в лікарні зупинилось серце бійця полку «Азов» Валерія Алмазова.Співчуття рідним і близьким, — написала Олена.

Ввечері 30 травня, нагадаємо, у районі ВПЗ мотоцикліст не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з бетонним парканом. Від удару транспорт загорівся, керманич отримав опіки. Чоловікові 40 років. Він з Вінниці.

Одразу стало відомо, що постраждалий Валерій Алмазов. він колишній боєць полку «A3OB».

Потерпілий потрапив у лікарню. У нього діагностували численні переломи та опіки 10% тіла. Йому потрібна була допомога. Люди здавали для чоловіка кров та скидали гроші на лікування. На жаль, врятувати життя вінничанина не вдалося.

 

Читайте також:

Від удару машину розвернуло. На Немирівському шосе сталася аварія

На сигнал машиніста не реагувала. У Жмеринці під колесами потягу загинула жінка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (113)
  • Марія Данилюк

    Валера, так рано, дуже рано ти пішов від нас. Жаль від втрати переповнює душу. Ти так і залишишся в пам’яті хорошою, світлою людиною. Доля не справедливо забрала тебе. Невіриться що тебе з нами більше нема....
  • Aleksandra Taraskova

    Вічна пам'ять Герою та низький уклін ! Щирі співчуття родині !
  • Виктор Виктор

    Пьяный ?
  • Данило Нечай

    Слава ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!
    Рос-фашистів під міжнародний трибунал і на 2 метра під землю!

    Фашиста-убивцю Путіна під суд нового Нюренберга.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up