«План Марцинковського» для українського бізнесу: максимально прості, не захмарні та чесні податки й рівність усіх перед Законом (Політична реклама)

«План Марцинковського» для українського бізнесу: максимально прості, не захмарні та чесні податки й рівність усіх перед Законом (Політична реклама)

Комфорт та благополуччя кожного вінничанина напряму залежить від того, як в регіоні розвиватиметься бізнес-середовище, які будуть умови для ведення підприємництва, а відтак – створення нових робочих місць, забезпечення достойної заробітної плати та сплати податків на рівних умовах. Так вважає кандидат у народні депутати України по виборчому округу №12 Леонід Марцинковський.

«Система податків, їхня сплата та звітність – максимально прості, а ставки – не захмарні, щоб чесно сплачувати податки могли всі», - так кандидат відповідає на запитання про «план Марцинковського» для розвитку бізнесу.

– Зрозуміло, що ремонти доріг, шкіл та дитсадочків, утримання медичних закладів, загалом – комфортне життя у місті, селищі та селі неможливі без бюджетних надходжень. А це – вчасно сплачені податки та робочі місця. Я багато років працюю в Раді підприємців при міському голові Вінниці, тому знаю усі проблеми, вирішення яких на законодавчому рівні уже давно чекає малий та середній бізнес. При всіх позитивних зрушеннях, зусиллях уряду для створення кращих умов для бізнесу, постійному покращенні бізнес-клімату у Вінниці, потрібно раз і назавжди на рівні парламенту закріпити основні і зрозумілі принципи стосунків влади та підприємців: максимальна дерегуляція, спрощення податкової системи та рівність усіх перед Законом. «Обраних» бути не може – платити податки мають всі, - говорить Леонід Марцинковський.

На думку кандидата у народні депутати, потрібно також врегулювати проблеми із податковим навантаженням на заробітну плату найманих працівників:

Відео дня

– Чому у нас процвітає тіньова зайнятість, що фактично позбавляє працівників соціальної захищеності? Тому що власнику підприємства не вигідно сплачувати за працівника відрахування до бюджету. Вважаю, як тільки навантаження на заробітну плату найманих працівників буде зменшене, це дозволить і збільшувати кількість робочих місць, і платити більше податків із «білої» зарплатні, і захистити самого працівника.

Бюрократична машина, національні монополії, нерівність перед Законом Леонід Марцинковський вважає головними перешкодами нормального цивілізованого ринку. У всьому розвиненому світі уже давно неприйнятними є монополії, наприклад, в енергетиці та доступі до природних ресурсів.

– Якщо є монополія, мови про вільний ринок та розвиток підприємництва бути не може, бізнес у такому випадку не може довіряти державі, а держава – бізнесу. А потерпаємо від цього ми усі. Тому одним з найперших своїх завдань у парламенті вважаю розробку і прийняття законопроектів, що ліквідують монополії у тій же енергетиці, спростять валютне регулювання. Зрештою, на митниці, як і у всіх сферах стосунків людини та бізнесу з державою має бути мінімізовано людський фактор – ми ж живемо вже у 21 столітті і маємо для цього безліч технічних можливостей, - вважає Леонід Марцинковський.

Прес-служба кандидата в народні депутати Леоніда Марцинковського

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up