Готуємось до весілля у Вінниці: створюємо модний Look

  • 3289

Вже готуєтеся до весілля? Вітаємо! Це справді важлива подія у житті! Напевно, зараз у вас море турбот, тому вирішили вам трохи допомогти. Ми підібрали заклади, які статуть у пригоді для створення незабутнього образу вашої пари.

...

Свадебный салон «Anne-Mariée»

 

Контакты:
ул. Пирогова, 13, тел.: +38(063)311-94-66, +38(096)460-69-62
ул. Соборная, 66, тел.: +38(067)603-79-47, +38(063)670-43-00
Facebook: https://www.facebook.com/groups/829690713751773/

Дизайнер платьев Оксана Правник зарекомендовала себя на свадебном рынке моды как креативный и стильный мастер своего дела.


Все изделия изготавливаются в соответствии высоким стандартам качества. Над эксклюзивным декором и деталями ручной работы работают сразу несколько мастеров.
В салоне представлены модели оригинального, современного, эксклюзивного дизайна. Наши невесты излучают ощущение легкости и уникальности.


Лаконичный шик – это основа коллекции сезона 2018 года. Свадебные платья салона «Anne-Mariée» изготавливаются с помощью современного оборудования с использованием инновационных технологий и высококачественных тканей.


Если же ожидается иное значительное событие – день рождения, выпускной вечер или просто поход в ресторан, то для таких случаев представлен значительный выбор вечерних платьев. Шикарные, элегантные, женственные изделия шьют из корда, шифоновых, шелковых и атласных тканей. 
Также, существует предложение пошива индивидуальных моделей под заказ.


Салон «Joanna Sposa»

 

Телефон: (098)583-83-93
Адреса: пр-т Коцюбинського, 33/3
Сайт: joannasposa.com.ua
www.instagram.com/joannasposa/
www.facebook.com/joannasposa/
Салон відкритий для вас з 10:00 до 19:00 (Вт-Нд)

Салон «Joanna Sposa» точно знає, як повинна виглядати і відчувати себе наречена в особливий день - день весілля, тому завжди з нетерпінням чекає на кожну дівчину, щоб познайомитись і разом нею обрати ту саму сукню! Професійні швеї і консультанти салону створюють незабутні образи наречених, які завжди неповторні!

«Joanna Sposa» пропонує не тільки весільні, а й святкові вечірні та випускні сукні! Наряди для справжніх красунь чекають своїх власниць!
Тут знають відповідь на будь-яке питання і зможуть підібрати образ на будь-який смак! Приходьте на примірку та переконайтеся самі!


Магазин «BAYRON»

 

Адреси:
м. Вінниця, вул. Коцюбинського, 11, ТЦ "Жовтень", бутік 1-14
м. Вінниця, вул. Коцюбинського, 25, ТЦ "4 Сезони", бутік 10

Графік роботи: Пн -Нд з 10:00 до 18:00 
Тел.: (097)887-93-83, (097)944-32-79, (067)992-10-48

Коли планується весілля, наречений має виглядати на всі 100
Магазин "BAYRON" знає як це зробити!  
Великий асортимент якісних костюмів, сорочок, аксесуарів та професійний підхід, зробить нареченого моделью з модного журналу.


Весільний бутік «Odelia Bride»

 

Адреса: ТРЦ МИР, м.Вінниця, вул.Келецька, 57
поверх 2, бутік №9
Тел.: (093)248-12-02

Як повинна виглядати ідеальна наречена? У кожної дівчини виникне свій образ в уяві. Але, в будь-якому разі , омріяна весільна сукня  буде вишуканою та елегантною.
Ми пропонуємо весільні сукні, які захоплюють красою та розкішшю. Як завжди, лідирують вишукані класичні сукні в дусі кращих весільних традицій, які додають образу нареченої шляхетності і благородства. Але сучасні модні тенденції принесли нові віяння, які  дозволили розширити асортимент. Від мереживної краси перехоплює дух, а стильні елементи, як, наприклад, довгі рукави або глибокий V-подібні виріз, роблять сукню неповторною. Ультрасучасна комбінація рожевих та тілесних відтінків дає можливість урізноманітнити класичні та улюблені моделі.
Весільна мода безперечно переплітається з вечірньою, особливо при підготовці до випускного вечора. Вечірні сукні саме для цієї події також можна підібрати в нашому бутику. У модних образах 2018 року кожна дівчина знайде не просто модель і колір по душі, а сукню свого настрою і стану, сукню думок і мрій. 


Салон краси «КОНФФЕТКА»

 

Адреса: м.Вінниця, вул. Магістрацькая, 27
Тел.: (068)150-88-88, (073)150-88-88
Сайт: konffetka.vn.ua
Графік роботи: Пн-Нд  з 8:00 до 20:00 

Наречена - це центр уваги всього весілля! Саме тому вона має бути бездоганною. А почати слід з макіяжу, зачіски і манікюру, можливо навіть з масажу, а потім вже і плаття можна одягти. 

Салон краси "КОНФФЕТКА" знає як досягти ефекту "ВАУ".
Професійний макіяж, зачіски, манікюр, педікюр та інші послуги для підкреслення твоєї краси.
Лояльні ціни та смачна кава з цукерочкою - приємний бонус! 
 


Готель Спа-комплекс DENINNA

 

Адреса: м. Вінниця, вул. Шевченка, 64А
Тел.: +38(0432)56-02-84, +38(096)579-04-02, +38(073)579-04-03
Сайт: deninna.vn.ua

Весільні  клопоти наближаються до фінішу…. Вже завтра Ви повною мірою будете насолоджуватися своїми результатами! А сьогодні - останній день, коли ви належите ще до сім'ї своїх батьків, відчуваєте себе зовсім юною і засинаєте в рідному ліжку.
Скільки б часу не було відведено на весільну підготовку, його все одно виявляється мало. Безліч дрібниць відкладається на потім, і в останні дні, коли наростає хвилювання, молодята часто не знають, за що хапатися. Врахуйте це, і складіть план весільної підготовки таким чином, щоб все-все організаційні моменти були улагоджені рівно за день до весілля.
День перед весіллям - це глибокий вдих після виконаної нелегкої роботи, перед довгоочікуваною хвилюючою подією. Тому постарайтеся вдихнути на повні груди! Метою для вас має стати максимальне моральне і фізичне розслаблення.
Останній день незаміжнього життя ... Ніколи більше він не повториться ... Як же провести цей час? 

Ми радимо провести цей день у СПА-комплексі DENINNA. Найкращий відпочинок у світі релаксу та краси, тому, що вже багато років тримаємо високу позицію у рейтингу кращого СПА-комплексу Вінниці.
З перших хвилин перебування Ви поринаєте в зовсім іншу реальність, що подарує Вам справжню насолоду, спокій, радість і здоров'я.  Поринувши в атмосферу гармонії, затишку та тиші. Ви забудете про усі свої проблеми і тривоги. Спокійна музика, наповненість повітря екзотичними  ароматами  ефірних олій, мерехтіння свічок, дивовижні ритуали  заберуть Вас подалі від міської суєти в райський куточок, де все для Вас і заради Вас.  
Есклюзивні СПА-ритуали, що донедавна були привілегією наречених королівської сім’ї на о.ЯВА, релаксуюча програма турецьких красунь, оксамитовий догляд від італійського бренду Gerard s з оливковим джемом та базиліком з авторськими техніками масажу...                           
Майстри СПА-комплексу DENINNA у SPA-програмах прекрасно поєднують відпочинок і ретельний догляд за тілом. Великий вибір масажів, пілінгів і обгортань лише з використанням високоякісної натуральної косметики задовільнять будь-який навіть найвибагливіший смак.
Ми створюємо для Вас атмосферу затишного усамітнення, щоб Ви змогли провести час лише для себе. Приємні процедури подарують легкість і свіжість втомленому тілу, а позитивні емоції допоможуть впорядкувати думки і почуття.
Варіантів маса! Запам'ятайте головне - робіть в цей день тільки те, що принесе вам задоволення і подарує радість. Ніяких клопотів, ніяких пригнічуючих моментів! Ляжте раніше спати. Тоді вранці важливого дня ви будете бадьорою й енергійною, а ваше обличчя засяє свіжістю!!!


Helen Decor

Авторська флористика

 

Тел.: +38 (067)430-21-13
Адреса: вул. Космонавтів, 20
Сайт: helendecor.com
https://www.facebook.com/buketu.helen/

Соковиті і яскраві природні фарби, неповторні пахощі та п’янкий аромат, унікальні, природні пишні форми - тільки квіти здатні так точно передавати святковий настрій або особливе відношення. 

Студія флористичного дизайну «Helen Decor» створить правильну, відповідну часу, місцю та настрою атмосферу вашого свята.

Фото наших квіткових композицій, букетів та гирлянд показують, що таке флористика і на що здатні фахівці з «Helen Decor». Колектив отримав нагороду «Флорист року. Весільна Ярмарка 2010».

Сьогодні наші букети, авторські квіткові композиції, гірлянди та інші весільні святкування прикрашають не тільки величезні банкети, весільні свята, випускні вечори та ювілеї у рідному місті. Ми горді, що маємо клієнтів з Києва та близьких міст, які оцінили професійність наших флористів. 

Ми працюємо для того, щоб Ваші очі сяяли від щастя, серце співало від захвату, а душа залишалася молодою.


«АвтоСвадьба»

 

Тел.: (096)291-30-89, (093)459-97-34
Сайт: avtosvadba.vn.ua
Instagram: https://www.instagram.com/avtosvadba_vn_ua/
Vk: http://vk.com/avtoswadba

Респектабельний, солідний і гарний лімузин - саме таку картину малює уява багатьох людей при згадуванні про весільний кортеж. Це не дивно, адже плавно під'їжджаючи до будівлі загсу або ресторану, велика і ефектна машина створює те саме відчуття винятковості події! А коли під звуки клаксонів до призначеного місця наблизяться кілька стильних автомобілів, статусність всього, що відбувається оцінить кожен.

Бажаєте, щоб Ваш весільний кортеж був самим розкішним і неповторним? АвтоСвадьба пропонує молодятам унікальну можливість замовити на весілля автомобілі, які вразять уяву своїм богемним шиком і ексклюзивністю.
Наш парк налічує понад сімдесят автомобілів самих різних видів і марок. Тут є стильні седани бізнес-класу і монументальні джипи, шикарні лімузини і унікальні ретроавтомобілі, сучасні мінівени і мікроавтобуси ..

АвтоСвадьба пропонує: послуги оренди та прокату автомобілів на весілля в м. Вінниці та області, а також ряд додаткових послуг, в число яких входить прикраса автомобіля, наповнення міні-бару легкими закусками, прохолодними напоями і ін. Кожному замовнику надається машина з особистим водієм.
Надаючи послуги з пасажирських перевезень, АвтоСвадьба з радістю допомагає всім, хто звертається для замовлення транспорту! У нас знайдуться машини для весілля, дня народження, зустрічі мами з дитиною з пологового будинку, ювілею, корпоративу ... Також готові запропонувати всі види транспорту для трансферних перевезень по території України.


 

Усі весільні салони Вінниці. Рейтинг усіх компаній Вінниці на сайті top20.ua

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up