Як на вінницькому заводі модернізують техніку для військових (ВІДЕО)

Як на вінницькому заводі модернізують техніку для військових (ВІДЕО)
  • На 45-му заводі випустили чергову партію техніки для АТО.
  • Цього разу – це модернізовані паливозаправники і танкоремонтні майстерні.
  • Від початку подій на Сході вінницький завод зробив для армії більше 350 одиниць техніки.

Модернізовані паливозаправники – 26 одиниць. І ще 6 танкоремонтних майстерень. Така нова техніка, виготовлена на вінницькому 45-му заводі, поїде на допомогу військовим в АТО. 

Про це своїй сторінці у Фейсбуку розповів військовий журналіст Юрій Ігнат. Він також виклав відео військового телебачення про модернізовану техніку із новим спецобладнанням, яке виготовляє вінницький завод на замовлення військових.

З початку АТО, як розсказали військові, назване державне підприємство поставило більше 350 одиниць техніки. Цього року зі стін «45-го експериментального механічного заводу» вже відправили у зону бойових дій 26 спецмашин. На наступник рік запланували посилити українське військо ще 30-ма одиницями.

Та техніка, яку підготували для АТО зараз, – це модернізовані паливозаправники. Вони дозволяють заправляти пальним одночасно два танки. Паливозаправники зробили на базі шасі, яке знаходилося на зберіганні, встановивши нове спецобладнання. А танкоремонтники – це майстерні на колесах, оснащення яких дає змогу ремонтувати військові машини у польових умовах.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">
 


Читайте також: 

Що треба знати про арсенал Калинівки. Хімікатів немає, тільки ракети

До «ЧП» на калинівському арсеналі місцевих готували. Роздавали такі пам’ятки

Чому зірвалась Калинівка? «За» халатність та розкрадання і «проти» диверсії
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Иванов Иван

    все воюете ну ну
  • Задунайский Торонтуй

    А что ж так непатриатично, "Уралы"? А где же КраЗы?

    Пупкин Вася reply Задунайский Торонтуй

    КРАЗы без  Ярославских двигателей не ездють )

    Next reply Пупкин Вася

    КрАЗ-6135В6 — модифікація з бортовим кузовом, оснащена двигуном DEUTZ TCD2015V06 потужністю 350 к.с.  На вибір можливе встановлення двигунів Cummins, Ford-Ecotorq 9.0 л потужністю 362 к.с. або Deutz TCD 2013 L06 4V.

    Задунайский Торонтуй reply Next

    - единственное отличие, за эти моторы нужно платить по взрослому, не мало и долларом... евро... фунтом...гривнёю... злотым....

    Пупкин Вася reply Next

    И сколько их выпустили ? И почему не украинские двигуны ? Тому що нэмае их !)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up