Шукають жінку, яка допомогла хворій дівчині у потязі

Шукають жінку, яка допомогла хворій дівчині у потязі
  • Мама дівчини, якій стало зле під час поїздки в поїзді, розшукує рятівницю своєї доньки. За словами жінки, більшість пасажирів та провідниця прийняли її доньку за наркозалежну. Лише одна з пасажирок допомогла дівчині прийти в себе. Відомо, що жінка вийшла у Вінниці.

У мережі поширюють допис тернополянки Наталії Салик. Жінка пише, що в ніч з 2 на 3 лютого її донька поверталася з Києва до Тернополя поїздом №149 «Кременчук — Ворохта». У дорозі дівчині стало погано. Жінка припускає, що донька отруїлася.

«Вона безперестанку блювала. Була такою знесилою, що ледь говорила. Пасажири та провідниця чомусь вирішили, що вона наркоманка. Але дочка спортсменка і ніколи навіть не палила», — йдеться в дописі.

Одна з пасажирок поступилася дівчині своїм місцем на нижній полиці, а на зупинці купила для неї медикаменти. Дівчині полегшало.

«На жаль, дочка була настільки знесилена, що навіть не подякувала їй і не спитала, як її звати. Лише пам’ятає, що жінка вийшла з поїзда у Вінниці, і що її дочку звати Анфісою. Дуже хочеться знайти цю людину і віддячити їй».

Наталя просить усіх, хто володіє будь-якою інформацією про цю жінку, написати їй в месенджері Nata Salyk.


Читайте також:

Укрзалізниця збільшила кількість потягів Інтерсіті, що курсують через Вінницю
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Тома

    правильно "cдержанно"

    граммотейка же я однако

    Тома reply Тома

    "комментариях" с двумя м

    ойой
  • Тома

    исправление в слове "обьясниться"

    правильно -"объясниться"
  • Тома

    Хочу предложить   письмо  этой жіночки .

    "Добрый день,  Nata!.

    Имею  желание обьясниться.

    Прочитайте до конца и надеюсь, что вы со мной согласитесь в плане той ситуации в поезде.

    Так вот в 20.30 149 поезд вышел на маршрут.

    Весь первый вагон полон пассажирами. Яночка уже тогда себя чувствовала нехорошо и приняла активированный уголь, который взяла у проводницы. У меня же нашлась  только таблетка панкреатина  (но теперь собираюсь весь набор возить).

    Так вот. Вагон не новый.  Дышать надо тем, чем надышали.  В нашем отсеке  четыре пассажира (т.к. 53-54 места заняты одеялами): кроме меня и Яночки были моя дочь  ( на верхней полке) и ещё мужчина лет 60 (на нижней полке).

    Яночка вела себя  сдержано, и кроме нашего отсека и проводницы мало кто догадывался,  что девочке плохо. А если бы и знали, то что бы могли сделать? Держать поезд на остановке и громить ближайшую уже закрытую аптеку на станции.  Пассажиры девчонку не обижали, когда   Яна часто занимала туалет.

    В коментах сердятся  и на проводницу. Ну, простите её. Культура женщины  хромает. Потом,  по правилам на ж.д.  проводница могла  вызвать скорую на ближайшую станцию. Яна попросила не вызывать. Проводница пыталась как то помогать, но кроме угля в аптечке нужных средств не имела.

    Я и дочка  выходили  в Виннице. Нас никто  не должен был встречать. Дочь в Telegram   попросила папу принести атоксил и минералку. И это в итоге получилось. Папа успел. А передала Яне  медикаменты всё та ж е "нехорошая" проводница.

    Дальше.  Я проснулась и увидела, что девушку не на шутку раскачала рвота.

    Ладно, я уступила Яне место. Но это сделали бы многие( и вы в том числе при необходимости) и не считали бы это  геройством. Мужик спал. И я уверенна, что если  б его или кого-то в вагоне попросили уступить нижнюю полку для страдающего человека , никто не отказал бы. А может надо было всем пассажирам с нижних полок настоятельно свои места предлагать.

    - Будьте любезны прилечь на мою полку.

    - Нет-нет. Вы непременно должны присесть вот на мою . Не откажите в любезности.

                                      ….и так по всем …

    Но пассажиры просто не догадывался о ситуации. Что можно было сделать ещё? Вот будь вы там,  ответьте себе.

     А вот я ( т. е  не вы , а я) если бы я была в другом месте  вагона я бы просто спала т.к.уже  сутки была на ногах.

    Вы  по жизни тоже делаете много правильных вещей. Я в это верю.

    Но я уверенна, что при этом  вы даже на секунду не задумываетесь как же это человечно.

    А люди в коментариях клеймят всех и вся. А мне лавры вешают,

    На сегодняшний день у меня всё это  вызывает улыбку.

    А по началу был шок.

    Но то, что ничего случайного не бывает, - это правда

    Я не планировала поездку. Всё решилось днём раньше.

    Просто Бог использовал меня в качестве инструмента для помощи Яночке.

    С уважением.

    Жіночка, яку шукали."
  • Таня

    Яка різниця яка людина всеодно потрібно спасти людину
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up