Вечір спогадів про Раїсу Панасюк у ц/р «Гармонія»

У Вінницькому центрі реабілітації «Гармонія» 7 листопада пройшов вечір спогадів про Раїсу Панасюк. Цей вечір гармонійці готували ґрунтовно. Психолог Микола Чорнобривенко написав сценарій і віршовані тексти для театралізованої постановки про життя Раїси Василівни Панасюк.

Під його керівництвом гармонійці втілили цікаву і самобутню виставу. Зазначу, що це не перше театралізоване дійство втілене за сценарієм і віршованими текстами Миколи Чорнобривенко, але саме ця вистава мені сподобалась найбільше. Напевне тому, що вона про людину з надзвичайно щедрим на добро серцем, яку знала більшість вінничан – Раїсу Панасюк.

Гармонійно і вдало підібрані музика і костюми. Зло і добро, які знаходяться в постійній боротьбі за людську душу. Демони, янголи, батько Раї та сама Рая (котру  зіграла Катерина Коваль) це все персонажі вистави, яка змушує замислитись над сенсом життя на прикладі Раї.

Але виставою вечір не закінчився. Далі, працівники й клієнти центру реабілітації та члени ГО «Гармонія» читали вірші Раїчки та співали пісні присвячуючи їх Раїсі Панасюк. Велику й кропітку роботу з вокалу проводить з клієнтами центру «Гармонія» логопед Раїса Василівна Шастун-Нестерчук. Це так надихає, коли клієнти центру реабілітації беручи приклад з життя Раї Панасюк, роблять якісь свої маленькі перемоги, намагаються вдосконалюватись, всебічно розвиваються.

А ще згадували яскраві та теплі моменти життя пов’язані з Раїчкою Панасюк. Після цього працівники центру реабілітації «Гармонія» ім.Р.Панасюк всіх присутніх запросили до солодкого столу.

Уривок з вистави ПРОСТО ПРО…

 

Коментарі (0)
Вінницькій ГО «Гармонія» виповнилося 22 роки!

Вінницькій ГО «Гармонія» 18 березня виповнилося 22 роки! ГО «Гармонію» знають і шанують не тільки...

Презентація книги поезій «Васи́льки» Ірини Зелененької

         На базі освітнього хабу «NotBox» кафедри української літератури Вінницького...

Калитко, Каданов, Куценко – поезія та пісні над вінницькими дахами

         У п’ятницю, 8 липня, я побував на благодійних поетичних читаннях Катерини Калитко,...

Покоління скалічене російською мовною пропагандою

        На мою думку, у теперішніх реаліях, саме мова є однією з ознак поваги й підтримки української...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up