У першій десятці партії «Українська стратегія», окрім Гройсмана, ще двоє вінничан

Сьогодні на з'їзді політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» представлено першу десятку тих, хто піде на позачергові парламентські вибори від цієї політсили.

Економічне зростання на рівні 5-7% в державі, що має бути реінвестовано в якість життя українців; подальша децентралізація і зміцнення громад; становлення в Україні справжнього середнього класу; інвестиції в освіту – підтримка вчителів, які виховують цінності і дають знання дітям – першочергові задачі, над якими буде працювати команда Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

«Я згадую, коли мені було 28 років. Я дуже хотів робити все для того, щоб в моєму рідному місті якість життя змінилася, щоб ми відправили у минуле байдужість і небажання змін. Тоді я вийшов до людей і сказав: «Якщо ви довірите мені, я зроблю все залежне від мене, щоб наше місто процвітало». У мене була можливість сформувати прекрасну команду. Ми в постійному діалозі з людьми почали робити ці зміни і вони стали відчутними. Сьогодні мені 41 рік. Для мене це теж – надзвичайно відповідальний період, бо я відчуваю свою відповідальність за нашу країну. Я знаю, що тільки ми можемо робити справжні зміни, і ці зміни мають бути відчутні для кожного» - наголосив у своєму виступі Прем’єр-міністр.

Він зауважив, що зібрав власну команду,бо не хоче грати в «чужій збірній» та не втрачати таким чином дорогоцінного часу.

«Я більше не хочу і не буду гравцем чужої збірної. Збірної, в якій я витрачав дуже багато часу на те, щоб долати перешкоди, багато перепон, які віддаляли, а не наближали нас до тих змін, які хотіли відчувати люди. Тому вирішив сформувати власну команду, "Українська стратегія", яка знає, як зробити швидкі зміни, знає, у чому проблеми і як їх вирішити, щоб вони більше не виникали. Команда, що вміє приймати рішення і втілювати їх і добре розуміти всі виклики, що перед нею стоять», - сказав Володимир Гройсман перед тим, як представити своїх соратників, разом з якими він братиме участь у дочасних виборах до парламенту.

У першій десятці партії разом з Володимиром Гройсманом, який очолив список, ще двоє вінничан – секретар міської ради Павло Яблонський, який відповідатиме за блок, пов'язаний з децентралізацією та місцевим самоврядуванням, а також бойовий офіцер, екс-комбат батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук, який займатиметься національною безпекою та обороною в команді «Української стратегії Гройсмана».

Також у команді нашого земляка також четверо чинних міністрів, які працюють із ним уже три роки в Кабміні: Лілія Гриневич, Павло Петренко, Олександр Саєнко та Євген Ніщук.

Крім того, у першій десятці представниця кримсько-татарського народу Еміне Джапарова, екс-заступник міністра фінансів Сергій Марченко (відповідатиме за економіку та фінанси), а також Віктор Єленський (опікуватиметься питаннями релігії).

За словами Володимира Гройсмана, він разом з соратниками йде на вибори, аби будувати країну, в якій зможе себе реалізувати кожен: «Країна для мене — не просто місце на карті. Це 45 млн людей з можливостями. І кожен матиме змогу себе реалізувати: від дитини до літньої людини! Я хочу, щоб українські родини возз’єдналися, хочу, щоб діти зростали в повноцінних родинах, щоб вони не говорили зі своїми батьками через месенджери, хочу, щоб вони відчували свою рідну матір і свого батька. Але для цього нам потрібно приймати спільні ефективні рішення».

Українська стратегія середнього класу

Наявність потужного, мобільного  і високоорганізованого середнього класу – ознака стабільності і запорука розвитку...

У першій десятці партії «Українська стратегія», окрім Гройсмана, ще двоє вінничан

Сьогодні на з'їзді політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» представлено першу десятку тих, хто піде на позачергові...

Чого очікувати від партії Гройсмана “Українська стратегія”?

Нещодавно Володимир Гройсман оголосив, що йде на парламентські вибори на чолі нової політичної сили “Українська стратегія”....

Верховна Рада не дала голосів за відставку Прем’єр-міністра Гройсмана

Заяву про відставку, яку Прем’єр-міністр Гройсман подав до Верховної Ради минулого тижня, народні депутати не прийняли...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up