«Я не писала заяву, тому що боялася»: нові деталі справи побиття доньки відомого каратиста

«Я не писала заяву, тому що боялася»: нові деталі справи побиття доньки відомого каратиста
  • Нам вдалося зустрітися з потерпілою у конфлікті з колишнім «азовцем» Олександром Яремчуком. Дівчина говорить, що заява про притягнення кривдника до кримінальної відповідальності знаходиться у поліції. Що говорять правоохоронці?

Вчора, 16 січня, ми писали про резонансний конфлікт, що нещодавно стався у Вінниці. Внаслідок цього інциденту, у лікарні опинилася 32-річна Майя Федоришена. Мережею ширилася інформація про те, що колишній «азовець» Олександр Яремчук наніс їй числені тілесні ушкодження. 

Напередодні публікації першого тексту ми домовлялися з потерпілою про зустріч. Однак, у вказаний день Майя перестала виходити з нами на зв’язок. Вже наступного дня, 17 січня, дівчина зателефонувала і повідомила, що не відповідала через погане самопочуття. Ще за якийсь час запропонувала зустрітися у відділенні лікарні, де вона наразі знаходиться.

Дівчина розповіла, що на лікарняному ще з 2 січня. На її обличчі досі помітні сліди побиття, зокрема синці. Своє фізичне самопочуття називає незадовільним. 

— За фактом мого побиття ведеться слідство, — розповідає Майя Федоришена. — Мною була написана заява про притягнення до кримінальної відповідальності. У перший день я не написала її, тому що боялася. Боюся досі, чесно. Але мовачати не можу. Наскільки я зрозуміла з соцмереж, я вже не перша. Але я хочу бути крайньою. 

Причини виникнення конфлікту та його подробиці, Федоришена коментувати відмовилася: «Я консультувалася і мені сказали, що під час проведення слідства не маю права розголошувати цю інформацію». Коли саме була написана заява про притягнення кривдника до кримінальної відповідальності, потерпіла також не відповіла. 

В обласному управління поліції 20minut.ua підтвердили факт відкриття кримінального провадження за частиною першою статті 125 Кримінального кодексу України. Там же нам повідомили, що до вчорашнього дня Майя Федоришена відмовлялася писати заяву, а вчора, 16 січня, її написала. 

Після судово-медичної експертизи визначать ступінь тяжкості тілесних ушкоджень завданих Майї. Якщо експертиза покаже, що вони середньої тяжкості, буде перекваліфікація статті на більш сувору. Якщо залишиться 125-та, то максимум, чого зможе домогтися потерпіла для свого кривдника — це обмеження волі терміном до двох років.


Читайте також:

Колишній «азовець» Олександр Яремчук побив доньку відомого каратиста


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергей

    Похоже на подставу. Я не сторонник Ниндзи, но пахнет подставой, с целью посадить его (Ниндзю) в тюрьму. Все мы помним ухо Булатова.  Которого якобы избили. С ухом была подстава сделать мировой скандал.

    Кстати а где свидетели что это избил Ниндзя?

    На сегодня официальная жена может после секса подать жалобу в РОВД и сказать что муж изнасиловал. Мужу будет зона и отсидка)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up