Що робити, як зуби заболять? Знайшли стоматології, які працюють в умовах карантину

Що робити, як зуби заболять? Знайшли стоматології, які працюють в умовах карантину
  • Карантин і страх епідемії коронавірусу гаснуть перед зубним болем. Що робити, коли майже все позакривалось, а тобі вкрай необхідно до стоматолога?
  • Зателефонувавши до більше ніж двох десятків вінницьких стомат клінік, які видав гугл, — маємо відповідь. 

Хоча деякі телефонні номери, окрім довгих, гудків нічого не видавали, були навіть випадки «цей номер не існує», а також відповіді — «ми зачинені на карантин», є в Вінниці стоматології, які лікують зуби, не зважаючи ні на що. 

Першочергово журналіст зателефонував до обласної стоматологічної поліклініки, яка знаходиться на вул. Грушевського, 16. Зокрема тому, що вона вважається провідним стоматзакладом області і тут зазвичай найдешевші послуги. У реєстратурі сказали, що клініка знаходиться на карантині і пацієнтів не приймає. Але порадили з різноманітними невідкладними станами звертатися, зокрема, дорослим в лікарню швидкої допомоги. Якщо ж мова про допомогу дитині, то в дитячу обласну лікарню, або ж в міську клінічну стоматологічну поліклініку.  

На сайті міської клінічної стоматологічної поліклініки, яка знаходиться на вул. Архітектора Артинова, 24, висить об'ява про те, що через карантин клініка працює в одну зміну (тобто з 9.30 до 16.00). Крім того, приймають лікарі лише пацієнтів з невідкладної допомоги (за двома адресами: вул. Арх. Артинова, 24 та на вул. Героїв Крут, 22). Ще пацієнтам радять за наявності зубного болю та високої температури тіла телефонувати за номерами (0432)67-34-00 (діти), (0432)27-87-94 (дорослі).

Відео дня

Також в поліклініці наголошують, що дітям за допомогою до лікаря стоматолога–хірурга, з гострими гнійними одонтогенними захворюваннями (хірургічними) потрібно звертатись за допомогою до щелепно–лицевого відділення обласної дитячої лікарні (Хмельницьке шосе, 108). А дорослим з даними захворюваннями та до стоматолога–хірурга потрібно звертатись в щелепно–лицеве відділення лікарні швидкої допомоги (вул. Київська, 68).

Стоматології, які лікують зуби в умовах карантину 

1. Стоматологія Dr. Miller, знаходиться за адресою: вул. Василя Порика, 40. У реєстратурі повідомили, що з цього тижня лікарі приймають усіх пацієнтів. 

— Ми працюємо з 9.00 до 18.00, і вже приймаємо усіх без обмежень, — сказали в клініці. 
Для запису телефонувати за номером (067)525-88-55.

2. Стоматологічна клініка Vinintermed, знаходиться на вул. Пирогова, 3а. Клініка закрита на карантин, але приймають пацієнтів, які є клієнтами даної клініки, та потребують невідкладної допомоги. 

— До нас телефонує пацієнт, ми піднімаємо його карточку, дивимось анамнез та викликаємо його лікаря, — повідомили в реєстратурі. — Доки карантин, лікарів в поліклініці немає, приймати ж усіх та без обмежень мають з 12 травня.

Для запису потрібно зателефонувати (0432)67-41-41.

3. Стоматологічна клініка ЛЄВІКА, на вул. Келецька, 26, працює з 9.00 до 18.00. Клініка працює і приймає пацієнтів без обмежень. Єдине — потрібно попередньо записатись до лікаря за тел. (098)667-34-47.

4. Стоматологічна клініка «Вінстом», знаходиться на Хмельницькому шосе, 53. Клініка зараз працює з 10.00 до 16.00, і на місці в цей час є постійно черговий лікар, який приймає ургентних хворих.

— Загалом у нас на прийом хворого виділялася година часу, зараз це півтори години, — розповідають в клініці. — Тобто 60 хвилин йде безпосередньо на пацієнта, ще 30 хвилин на санобробку та дезінфекцію. Крім того, що перед прийомом в клініці обов'язковий температурний скринінг, і пацієнтів з підвищеною температурою ми не приймаємо. 

У цілому ж до клініки можна звернутись, якщо зуб болить чи трапився скол і відбувається постійне травмування слизової. Також в клініці вам можуть видалити зуба, якщо є на це покази та гострий біль.

Записатись на прийом можна за тел. (0432)53-08-66.

5. Стоматологічна клініка StomaLine знаходиться за адресою: вул. Магістратська, 20. Клініка працює в умовах карантину, на місці постійно перебувають лікарі терапевти та лікарі-хірурги. 

— Звертатись можна не лише за ургентною допомогою, але за попереднім записом, — повідомили в реєстратурі. — Клініка працює з 8.00 до 21.00.

Записатись можна за тел. (097)440-80-40.

6. Стоматологічна клініка «Ликорис», яка знаходиться за адресою вул. Пирогова, 52а приймає пацієнтів, але в них короткий робочий день з 9.00 до 17.00.

— На прийом пацієнт має записатись і звичайно ж, не мати симптомів хвороби протягом останніх 14 днів, так і ризикових контактів, — сказали в реєстратурі.

Записатись на прийом можна за тел. (068)132-32-32.

7. Стоматологічна клініка «Пріор» розташована на вул. 600-річчя, 60. В клініці є чергові лікарі, але працюють вони лише з пацієнтами, які мають невідкладні стани. Крім того, в клініці короткий робочий день з 9.00 до 13.00.

— Щоб лікар вас прийняв, потрібно записатись, — сказали в клініці.

Записатись можна за тел. (0432)50-82-82, (097)4471037

8. Стоматологічна клініка «Диадент», знаходиться за адресою: вул. Академіка Янгеля, 65. В реєстратурі повідомили, що вони з цього тижня почали працювати, хоча і досі в режимі короткого робочого дня. Тобто раніше прийом був до восьмої години вечора, зараз лікарі можуть прийняти пацієнтів з 9.00 до 18.00.

— Клініка працює в дві зміни, тож пацієнти можуть записуватись на прийом, — сказали в реєстратурі. 

Записатись можна за тел. (068)941-73-16.


Як приходити на прийом до стоматолога

1. Маска на обличчя (так, потім ви її все одно знімете, але до того, як потрапити на стоматологічне крісло, маска повинна бути у вас на обличчі).

2. Нормальна температура. (Можливо вам повірять на слово, але перед тим, як йти до стоматполіклініки, варто пересвідчитись що у вас 36,6).

3. Жодного ризику. (Якщо ви точно були останні 14 днів в умовах самоізоляції і не контактували з хворими чи туристами - все ок).

4. Критичний стан (у вас температура, краще зверніться в лікарню, а не до стоматології). 



Читайте також:

Зірвали спину, коліна, шлунок? Врятуватися від гострого болю пропонують голкою

«Тестуватись хочуть всі». Як працює бригада медиків, що виїжджає на коронавірус

Як довготривала самоізоляція впливає на наше здоров’я? Розповідають лікарі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Тетяна Танасийчук

    Городской стоматологический центр, Келецкая68... Новый номер телефона регистратуры....56-12-21!!!!! Звоните,приходите,поможем!!!!
  • Юлия Мигаль-Чуприна

    Схоже на те, що стаття на замовлення або з ціллю реклами. "Міський   Стоматологічний Центр", що на Келицькій 68 (раніше "Міська Стоматологічна Поліклініка") працює від початку карантину з 8:00 до 19:00. В центрі надається допомога при гострих болях.
  • Марина Слободян

    Поликлиника городская на Космонавтов тоже работает!
  • Инна Ратушная

    А врачи других специальностей когда начнут прием?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up