У Вінниці від коронавірусу помер священик Олексій Іродов

У Вінниці від коронавірусу помер священик Олексій Іродов
  • Сьогодні, 14 травня, у Вінниці помер настоятель храму священомученика Володимира, що по вулиці Брацлавській, протоієрей Олексій Іродов.
  • Він з 5 травня хворів на коронавірус

 

— Маємо сьомий летальний випадок. Помер чоловік, якому діагнозували коронавірус ще 5 травня. Хвороба перебігала у важкій формі та ускладнювалась цукровим діабетом. Він знаходився на стаціонарі у районній лікарні, — розповідає головний епідеміолог Вінницької області Степан Томин.

За його словами, помер священик. 

 

Відео дня

“Сьогодні не стало настоятеля вінницького храму свмч. Володимира, що по вул. Брацлавській протоієрея Олексія Іродова. Хай Господь прийме його у своїх Царських поселеннях. Хай дасть сил перенести цю втрату дружині Наталі і трьом донечкам. Отцю Олексію було 46 років. Царство Небесне...”, — написала на ФБ Ірина Ярошинська.


Андрей Адерихо: "Сегодня, 14 мая,  умер один из лучших священников Винницы. Я с ним был знаком, без малого, лет двадцать. Редкого ума, редкого чувства юмора, редкой честности и редкой веры был человек. Он умел удивлять. И это удивление, которое он дарил людям, порой, переворачивало им жизнь с ног на голову — вело от зла к добру, от греха к правде, от порабощения к свободе. Его слова острым ножом врезались в память. «Ты думаешь, что ты идешь прочь от Бога, а Он уже ждет тебя там» — я никогда не забуду, этой очень емкой и точной, но невзначай брошенной им фразы.
Надеюсь Вас, о.Алексий, уже встретили Там...
Я знаю, это очень странная и даже эпатажная фотография, на фоне храма, который он построил и рядом с бомжом, которого он кормил. Она неподходящая, но интригующая, прямая и добрая... Именно такой и была его быстрая, насыщенная смыслом и верою жизнь..."

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (270)
  • Лілія Мельник Шорохова

    Смерть від коронавірусу це страшно. А людей біля церкви теж тьма тьмуща була... вони не бояться захворіти і рознести по Вінниці???????
  • Наталия Ракович

    Вічна пам'ять і вічний спокій...
  • Oksana Sych

    Царство небесное вечний покой
  • Люда Черненко

    Ну да тільки священники помирають від коронавірусу,білше хвороб немає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up