Шість компаній подали заявки на тендер по обладнанню для кардіоцентру

Шість компаній подали заявки на тендер по обладнанню для кардіоцентру

Шість компаній, три з яких українські, надали пропозиції щодо постачання медичного обладнання для Вінницького кардіологічного центру.

В п’ятницю, 15 вересня 2017 року, в прес-центрі Департаменту охорони здоров'я Вінницької ОДА відбулося відкриття Тендерних пропозицій за процедурою ICB (міжнародні конкурсні торги) щодо постачання медичного обладнання для діючого кардіологічного центру для вторинного та первинного рівнів допомоги.

«Запечатані конкурсні пропозиції на розгляд Комісії з відбору консультантів, товарів, робіт і неконсультаційних послуг надали 6 компаній. Зокрема, "Diatech SA" (Швейцарія), ТОВ «Діамеб» (Україна), об'єднання підприємств ТОВ «Імекс» та ТОВ «Компанія «Ютас» (Україна), Mortara Instrument, Inc (США); ТОВ «Проект Солюшнз Україна» (Україна), Mbnet AG (Швейцарія)», - повідомляють в прес-службі ОДА.

Процедура відкриття тендерних пропозицій відбулася відповідно до вимог Світового банку.

Відео дня

Довідка: Універсальна УЗД-система, дефібрилятор та апарат штучної вентиляції легенів — високоточне сучасне обладнання для порятунку хворих із серцево-судинними захворюваннями в рази посилить можливості Вінницького кардіоцентру та закладів, що надають меддопомогу на первинному і вторинному рівнях.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up