Що зірки пророкують знакам Зодіаку: гороскоп на 22-28 березня 2021 року

Що зірки пророкують знакам Зодіаку: гороскоп на 22-28 березня 2021 року
  • Протягом усього тижня енергія з'єднання Сонця і Венери в Овні буде відчуватися дуже сильно.
  • За тиждень можна зробити дуже багато.
  •  ось якщо нема чим зайнятися, звичний стан людини — скарги і лінощі, то нереалізована кардинальна енергія перетворюється на руйнівну.

З'єднання Сонця і Венери — потужний аспект, який сприяє активізації творчого потенціалу, допомагає у вирішенні наявних  управлінських проблем, повідомляє астрологиня Марина Скаді

Оскільки Венера в Овні в слабкому статусі, то багато людей спотворено оцінюють свої зовнішні дані в цей період, особливо жінки — багато з них невпевнені в собі, тому можуть виплескувати роздратування на чоловіків і провокувати конфлікти. Оскільки протягом усього тижня Венера спалена Сонцем, то складно зрозуміти свої бажання. Водночас, кожен зосереджений сам на собі, прагне підпорядкувати інших до своїх потреб. Часто ігноруються думки і інтереси оточення, а це природно призводить до конфліктів.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Гороскоп на 22-28 березня 

ОВЕН
Вас супроводжують талан і везіння в цей період. Підвищується здатність концентрації і уважність, вдається досягти успіхів у професійній сфері, знайти вихід зі складних ситуацій. Сила волі і енергія в поєднанні з витримкою і наполегливістю сприяють залагодженню багатьох сімейних і ділових проблем. Цього дня можна закласти хороший фундамент для подальших успіхів.

Можете розраховувати на успішні контакти з представниками офіційних органів, розуміння і допомогу керівництва і впливових осіб. Слушна нагода для укладення довгострокових угод, великих контрактів, для відповідальних кроків у підприємництві.

ТЕЛЕЦЬ
Щоб дати вихід накопиченої енергії, добре цього дня згадати про накопичені побутові справи і зайнятися роботою вдома . Протягом тижня ви відчуєте неймовірний приплив енергії і, можливо, будете брати роботу додому. Пасивність сьогодні протипоказана, інакше надмірна емоційність може призвести до хвилювань і сумнівів, причини яких зрозуміти непросто.

Це може породжувати розбіжності і сварки в родині або інші сімейні проблеми, які емоційно вибивають з колії. Фізична робота, поїздки, прогулянки — хороший засіб позбавитися від похмурих думок і виконати великий обсяг роботи.

БЛИЗНЯТА

Тиждень напружений, але обставини сприяють появі нових і оригінальних ідей, інтуїція дозволяє знайти вихід із ситуації, яка раніше здавалася нерозв'язною. Проникливість допоможе зрозуміти мотиви інших людей. Посилюється творче мислення, прагнення до передових перетворень і нових методів у роботі і стосунках із партнерами і співробітниками.

Можливо несподіване надходження приємної або потрібної інформації. Період сприятливий для довгострокового планування, укладання угод. Не виключений раптовий поворот подій, багато що відбувається не так, як ви планували.

РАК
Посилюються психічні підсвідомі процеси. Протягом тижня часто відчуваєте емоційний дискомфорт, з'являються тривожні думки і сни, внутрішні метання. Позбутися від них допоможе перестановка в будинку, творча діяльність, робота на дачній ділянці або активний відпочинок.

Натхнення і посилена уява, підвищення інтуїції, хороше розуміння інтересів оточення допоможуть вам вирішити багато проблем. Період підходить для гармонізації взаємин із впливовими жінками, з мамою. Проявіть благодійність, погодуйте безпритульних тварин, віддайте щось, пожертвуйте і вам це повернеться подвійним благом.

ЛЕВ
З'являється прекрасна можливість очиститися від негативної енергії і жалю, навести лад в емоційній і духовній сферах життя, впустити в своє життя вітер добрих змін, відкрити себе для нового життя. Думати треба винятково про хороше, враховувати думку й інтереси партнера, не реагувати на провокації.

З'ясування взаємин може обернутися виникненням проблем. Обставини сприяють спілкуванню, гармонійній комунікації, посиленню інтелектуальних можливостей. Голова стає світлою — відбувається усвідомлення, думки упорядковуються. Згладжується зовнішній негатив, присутнє відчуття, що щастя поруч.

ДІВА
Дрібні неприємності і турботи сприяють перепадам настрою і зануренню в себе. Але це творчий період, приходить натхнення, хочеться розслабитися, зайнятися тим, що подобається. У той же час знижується концентрація уваги, виникають помилки там, де потрібна точність і логіка.

У цей період складніше виражати себе через слово і діло. Особливо важливо перевіряти інформацію, ті факти і цифри, які ви сприймаєте як правильні. Необ'єктивне ставлення до новин може привести до додаткових складнощів. Недовірливість в спілкуванні з іншими людьми, сумніви в своїх почуттях сприяють конфліктам із партнерами.

ТЕРЕЗИ
Повний місяць 28 березня в вашому знаку сприяє підвищеній емоційності, активізує сферу особистих і ділових взаємин.Тиждень мине в активних контактах, часто доведеться шукати компроміс, вирішувати конфліктні ситуації, врівноважувати протилежності.

Можете опинитися в ситуації вибору, доведеться визначати для себе, що ж важливіше: особисте або соціальне, родинні взаємини або кар'єра. Це період роздумів і творчості, рішення ухвалюються під впливом емоцій і почуттів. Сприятливий час для гармонізації стосунків у сім'ї і з коханою людиною, покупок для дому.

СКОРПІОН
Схильні накопичувати образи в цей період, важко вголос говорити про свої емоції, більше намагаєтесь тримати їх при собі або показувати почуття і емоції образно. Складніше вчитися і сприймати інформацію, не вдається логічно робити висновки, про що згодом можна пошкодувати.

Деякі упередження і забобони, необачні обіцянки багато в чому пояснюють невдачі цього періоду. Період не підходить для далеких відряджень, можливі невдачі в справах і переговорах зі спонсорами, зарубіжними партнерами, іноземними фірмами. Не варто проводити фінансові операції і вкладати в проєкти великі суми грошей.

СТРІЛЕЦЬ
Продуктивний період, часу на відпочинок немає, але зате багато що вдається. Планомірна робота дасть хороший фінансовий результат. Будьте в центрі, проявляйте себе, якщо ви давно хотіли стати лідером — використовуйте цей час, але будьте готові до опору.

Не варто переоцінювати свої можливості, дослухайтеся до мудрих порад старших, дотримуйтесь норми і правила, але не відмовляйтеся від нових ідей — спробуйте послідовно все обґрунтувати, і тоді обов'язково знайдете підтримку і знайдете любов публіки. Спільні проєкти та справи будуть процвітати, якщо взаємодія і розподіл ресурсів відбувається на рівних.

КОЗОРІГ
Запекла і планомірна робота приносить успішні перспективи. У бізнесі або професійній діяльності зрілість і досвід сприяють набуттю нових клієнтів. Обставини нададуть шанси набути нових знань та досвід, що в результаті призведе до підвищення продуктивності і успіху.

Можете розраховувати на розуміння і допомогу керівництва, вищих, впливових осіб, успішні контакти з офіційними органами. Слушна нагода для укладення тривалих, великих угод, для відповідальних кроків у підприємництві. Не одразу, але вдається досягти взаєморозуміння, стабілізувати особисті та ділові зв'язки.

ВОДОЛІЙ
Посилюються романтичні настрої, любовні відносини розвиваються дуже швидко. До негативних тенденцій цього дня відносяться надмірна поблажливість до своїх слабкостей. Вдалий період для демонстрації своїх талантів і здібностей, якщо хочете, щоб вас помітили.

Період сприятливий для контактів з публікою, рекламних заходів, навчання. Обставини складаються вдало для практичних справ і виконання своїх професійних обов'язків. Намагайтеся не ігнорувати поточні проблеми і враховувати деталі. Щоб звести до мінімуму можливі неприємності — зберіться і сконцентруєтеся на важливих справах, розставте пріоритети.

РИБИ
Через зайву нервозність і відсутність концентрації схильні ухвалювати помилкові рішення. Загострюються хворобливі підсвідомі процеси, виникають сумніви в своїх почуттях, в партнері. Заважають метушливість, несуттєві розмови, емоційна нестійкість — усе це створює труднощі в спілкуванні.

Краще утриматися від ухвалення важливих рішень, підписання документів і контрактів, обговорення завдань і планів. Бережіться застуди, вірусних захворювань, дотримуйтеся режиму дня. Нереалістичний підхід до вирішення багатьох питань, сумбурність ідей, марні зусилля можуть стати причиною фінансових труднощів надалі.

 

Читайте також:

У вінницьких лікарнях перебої з киснем. Влада закликає уряд втрутитись

Вінниця за крок до червоної зони. Чи будуть запроваджувати тотальний локдаун?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up