Нові випадки коронавірусу виявили у Вінниці та ще 16 районах. Дані на 9 квітня

Нові випадки коронавірусу виявили у Вінниці та ще 16 районах. Дані на 9 квітня
  • Станом на 9 квітня в області уже 102 людини захворіли на коронавірус. 
  • «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів, де та скільки нині є хворих.

— Станом на 11.00 9 квітня 2020 року на території Вінницької області зареєстровано 217 підозр на  COVID-19. У 102 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 8 дітей, — йдеться у повідомленні.

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані:

  • місто Вінниця — 59,
  • Гайсинський район — 9,
  • Вінницький район —7,
  • Тростянецький район — 6,
  • Ямпільський район — 4,
  • Хмільницький район — 3, 
  • Жмеринський, Крижопільський, Немирівський, райони — по 2,
  • місто Ладижин, Липовецький, Калинівський, Козятинський, Погребищенвький, Тиврівський, Томашпільськи, Чернівецький районах — по одному випадку.

Тим часом, за даними МОЗ, станом на 9.00 сьогоднішнього дня, 9 квітня, в Україні 1892 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 57 летальних. За добу було зафіксовано 224 нові випадки.

Відео дня

 

 

Читайте також:

Дані про COVID-19 на 9 квітня: +224 нові випадки в Україні та +13 на Вінниччині (НАЖИВО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (130)
  • Серега Белоус

    Як це гімно вже дістало ....з всих дір...
  • Anatolyi Bezuglyi

    Заїзд з інших регіонів України у Вінницю заборонено?
  • Анна Зелинская

    Як воно вже це набридло
  • Руслан Кісель

    Сцука,хоть хтось знає,які симптоми,крім температури.В мене при срачці темп.38

    Александр Витковский reply Руслан Кісель

    Руслан Кісель высокая температура’першение в горле’кашель’затруднительное дыхание может сопровождайся головной болью и ломоте в теле

    Юлия Яворская reply Руслан Кісель

    Руслан, вы особо не паникуйте. Насколько я знаю ( я не врач) , и при обычном гриппе  у некоторых людей бывает расстройство желудка. Сейчас если у вас не возможности попасть к врачу, старайтесь пока много пить теплой жидкости, тем более что диарея. Но при первой возможности старайтесь попасть к специалисту. А есть и коронавирус который начинается практически бессимптомно. Лично я сама сейчас переболела 2 раза гриппом, с промежутком в неделю. Я пила только парацетамол, и горячее питье. Парацетамол вам не могу советовать, так как я не врач. Удачи вам. Выздоравливайте.

    Руслан Кісель reply Руслан Кісель

    Юлия Яворская ,я правда при розладі шлунку маю високу темп.А без відповіді,крім,Вашого зауваження,,залишусь,тому,що,не знає їх ніхто,тай немає .

    Юлия Яворская reply Руслан Кісель

    Руслан Кісель с таким обращением вам вряд ли кто ответит, даже если б и знал.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up