Кір набирає обертів: минулого тижня заразилися ще 150 жителів області

Кір набирає обертів: минулого тижня заразилися ще 150 жителів області

Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України розповів про епідемічну ситуацію з кору у Вінницькій області.

—  Впродовж 14-го тижня 2019 року за оперативними даними в області захворіли на кір 150 осіб, із них 84 дорослих та 66 дітей. Кількість захворілих в порівнянні з попереднім тижнем зросла на 42,8%, — повідомляють у відомстві.

На даний час в усіх лікувально-профілактичних закладах області, які проводять щеплення, є в наявності достатня кількість комбінованої вакцини проти кору. Залишки даного препарату складають 40110 доз вакцини КПК.

Варто зазначити, протягом року найбільше людей захворіли на кір в:

Відео дня
  •  м. Вінниця (963 особи),  
  • Вінницькому районі (186 осіб),
  • Хмільницькому районі (181 особа),
  •  Барському районі (153 особи),
  • Козятинському районі (123 особи),
  • Калинівському районі (120 осіб),
  • Літинському районі (117 осіб),  
  • Шаргородському районі (101 особа),
  • Крижопільському районі (87 осіб).

Із всіх захворілих 64 % не були щеплені проти кору. Медики зазначають, що єдиним ефективним засобом профілактики кору є вакцинація.

Читайте також:

Дев’ятирічна Лерочка бореться з раком понад три роки. Допоможіть врятувати дівчинку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Алла Гураш

    Правильно этож бактерию запускают в огранизм
  • Елена Анатольевна

    Привитые люди заражают не привитых.это врачи знают но молчат.
  • Жора

    Это не корь.А испытание бактериологического оружия. Америка готовит против России

    Сепар Торонтуй reply Жора

    Это достижения твоего Порошенка в области здравоохранения.

    Стакан поноса reply Сепар Торонтуй

    Порошенко то каким боком относится к минстерству здравохранения?

    Сепар Торонтуй reply Стакан поноса

    А тем боком что разокрал казну и на медицину денег нет. А министр здравоохранения уродка из Америки. В которой с ее образованием ей еще поискать работу простой медсестрой. Все ее достижения - лоббирование забугорных таблеточных компаний и закон о трансплантации, по которому украинцы становятся просто набором запчастей для Запада.

    Тоpонтуй reply Сепар Торонтуй

    Я просто сижу на бутылке зарабатывая деньги перепостом российской пропаганды. Я русский и люблю россиюшку, смерть хохлам. Рассказывая из-за поребрика, как все плохо на Украине.

    Сепар Торонтуй reply Тоpонтуй

    Плохо??? Да ты комплимент просто кидаешь Украине.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up