Дев’ятирічна Лерочка бореться з раком понад три роки. Допоможіть врятувати дівчинку

Дев’ятирічна Лерочка бореться з раком понад три роки. Допоможіть врятувати дівчинку
  • Наступного тижня Валерія Заболотна святкуватиме свій День Народження.
  • Медики поставили страшний діагноз, але незважаючи на це, її обличчя завжди прикрашає усмішка. Але ця усмішка надто дорога, бо не зважає на смертельний біль.
  •  Дівчинка мріє покинути лікарняну палату та вперше піти до школи.
  • Лікарня у Турреччині погодилась провести обстеження. Але сума захмарна для родини - потрібно 11 тисяч доларів.

Валерія мешкає в селі Чернівці Чернівецького району Вінницької області. Вірніше сказати, прописана за цією адресою. Дев’ятирічна дівчинка четвертий рік не виходить з лікарняних палат.

Маленькій вінничанці поставили страшний діагноз: Інтрамодулярний ПНТ на рівні Th11- L1, з Mts по оболонках спинного мозку, ліквор, Нейрофібрамотоз 1 типу. Їй тоді було лише шість років. Дівчинка встигла пройти лише підготовчі курси до школи. З того часу Валерія лікується по лікарнях та вона пережила операцію по видаленню пухлини з хребта. На щастя, операція пройшла успішно та пухлину видалили.

Відео дня

— Зараз у Валерії ракові клітини у лікворі. Ми довгий період приймаємо хімію. Але ракові клітини не зменшуються. Ми звернулися в клініку в Стамбул. Нам рекомендують пройти обстеження в клініці, яке коштує 11 тисяч доларів, — розповідає журналістці «20 хвилин» матір дівчинки.

Для родини ця сума захмарна. Матір благає людей допомогти врятувати донечку.

— Про що ти мрієш? — запитуємо Валеру, яка наступного тижня святкуватиме свій День Народження.

— Дуже мрію піти до школи та сісти за парту. Щоб у класі були діти. Вчителька буде запитувати, а я підніму руку та буду відповідати. А коли уроки закінчаться, ми разом з однокласниками повернемося додому. По дорозі будемо розповідати щось та сміятися, — відповідає дівчинка, яка бореться зі смертельною хворобою сам на сам.

Редакція звертається до наших читачів з проханням допомогти цій життєрадісній юній вінничанці, з обличчя якої дуже рідко сходить усмішка.

Реквізити Приват банка: 4149 4996 4056 2516 Заболотна Леся Вікторівна.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Галина Курівська

    Господи помилуй.
  • Світлана Попова

    Господи допоможи і благослови
  • Наталя Попадюк

    Боже візьми під опіку дитину!
  • Мар'яна Навроцька

    Благослови Боже цю дитину Здоров'ям.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:07 На Вінниччині ввели обмеження використання електрики підприємствами 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up