Змагання на набережній: чоловіки віджималися, а дівчата присідали. Хто переміг?

Змагання на набережній: чоловіки віджималися, а дівчата присідали. Хто переміг?

У Вінниці, 31 травня, в останній день весни пів міста зібралося на набережній «Рошен» аби взяти участь у спортивних змаганнях, підтримати друзів та знайомих чи просто подивитися на це дійство. Правило «дам вперед» одразу порушили, розпочавши з чемпіонату з віджимання серед чоловіків. 

О 15.00 сімдесят молодиків прийняли упор лежачи та почали віджиматися бід бурхливі оплески та захоплені верески публіки. Найсильнішим та най витривалішим вінничанином втретє став Володимир Костомаров, віджавшись 161та отримавши перемогу. Друге місце зайняв Олександр Яцек з результатом у 149 віджимань, а третє посів Ростислав Климко, віджавшись 142 рази. Помітимо, що різниця між результатами призерів незначна. Незмінним суддею чемпіонату виступав майстер спорту, неодноразовий чемпіон України з єдиноборств Ярослав Юргілевич. Кожен учасник чемпіонату посоромився віджатися менше, ніж 48 разів.

Previous Next

 За півгодини стало дійсно гаряче – чи то від сонця, чи від спортивних дівчат. 75 красунь прийшли аби показати, на що вони здатні. Красуні виявилися витривалими як ніколи, проте змагання дещо затягнулися – тривали майже дві години. Попередній рекорд бухгалтера Насті – 1635 разів – побили дві учасниці, що зайняли перше і друге місця: Тамара Кирвига, присівши 1740 разів, та  Ірина Олексієнко з результатом у 1738 присідань. Третє місце, побивши власний попередній рекорд у 646 присідань, вдруге посіла Вероніка Зінчук, присівши 1550 разів. Ні спека, ні втома, ні судоми у м’язах не завадили красуням бути на висоті.

Відео дня

Previous Next

Старалися недарма: переможців нагородили медалями за перше, друге та третє місця – золотою, срібною та бронзовою відповідно – сертифікатами до «Льодового клубу» та місяцем безкоштовних занять у тренажерному залі “Fit 24”.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    А чому переможцям дали сертифікат у тренажерний зал? Треба тим хто не заняв призове місце))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up