Вінницький боксер став фіналістом міжнародного турніру в Мінську

Вінницький боксер став фіналістом міжнародного турніру в Мінську

Продовжують генерувати переможців у вінницькому освітянському бокс-клубі по вул. кн. Коріатовичів . Тут проводять заняття тренери Школи вищої спортивної майстерності і новоствореної обласної комплексної ДЮСШ.

Тренери бокс-клубу дякують за постійну підтримку Лізі «Олімпійські резерви». 

Приймають на навчання боксу хлопчиків з десяти років, а в деяких випадках і з семи-восьми. І успіхів у вихованців клубу не бракує. На чемпіонаті області серед юнаків 2005-2006 р.н. чемпіоном (у ваговій категорії до 56 кг) став 12-річний вихованець клубу Влад Дець. Він готується до чемпіонату України, який пройде у Покровську. 

– Влад Дець – перспективний боксер, який згодом має добрі шанси вигравати медалі й на всеукраїнському рівні, – каже тренер з боксу ВОКДЮСШ Олександр Вацек.

Влад Дець займається боксом лише сім місяців. Швидко досягти високих результатів юнаку вдалося завдяки наполегливим тренуванням.

Відео дня

– Бокс я обрав після перегляду боїв зірок. Захотілося спробувати свої сили. Тим більше, що мій батько займався боксом на аматорському рівні, – поділився Влад Дець. – Я хочу стати чемпіоном України. Щоб досягти мети, щодня відвідую тренування. У інший час бігаю кроси, віджимаюся, підтягуюся, вдома боксую із татом.   

Інший провідний вихованець освітянського бокс-клубу, Федір Фріз (вагова категорія до 50 кг), готується до чемпіонату України серед юніорів 2003-2004 р.н. А 16-річний представник Вінницької ШВСМ Володимир Заболотний (вагова категорія до 50 кг) став срібним призером серед юніорів міжнародного турніру в Мінську (Білорусі). Його тренує наставник збірної України серед чоловіків до 23 років Сергій Глущенко. Спортсмен займається боксом вже чотири роки. Але вже мріє потрапити на Олімпійські ігри!

– Я входив до юніорської збірної України. Тепер буду боротися за місце у молодіжній національній команді, – каже Володимир Заболотний. – До цього був переможцем на всеукраїнському турнірі в Залізному порту. Тепер став фіналістом міжнародного змагання у Білорусі. У перший день турніру в Мінську я мав боксувати проти росіянина, але той із невідомих причин не вийшов на ринг. В другому поєдинку виграв у білоруса по очках. А в фіналі поступився іншому господарю рингу із рахунком 2:3.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up