Наші індорхокеїсти в Осло жодного матчу не програли, але до п’єдесталу не дотягнули

Наші індорхокеїсти в Осло жодного матчу не програли, але до п’єдесталу не дотягнули

В столиці Норвегії Осло фінішував клубний чемпіонат Європи з індорхокею. Вісім команд боролися за Кубок «Челленджер-1», третій за значенням на континенті.

Серед них був і вінницький клуб «ОКС-ШВСМ», який не програв жодного матчу. Він зробив три нічиї і здобув дві перемоги, але в підсумку зайняв п’яте місце. Таким чином в наступному році «ОКС-ШВСМ» знову буде боротися знову за вихід в дивізіон «Трофі».

Подробицями турніру поділився головний тренер вінницького клубу і національної збірної України Павло Мазур.

– Ми очікували кращого результату. Дався взнаки нефарт. Також в критичні моменти боротьби наші гравці допускали рокові помилки. Ми не програли жодного матчу, як і переможці групи із Португалії. Але залишилися без медалей, адже не здобули на груповому етапі жодної перемоги, – каже Павло Мазур.

Відео дня

В першій грі проти «Рок Роверс» (Ірландія) «ОКС-ШВСМ» вигравав із рахунком 5:2. До кінця залишалося шість хвилин, але через помилки вінничан матч завершився із прикрим для нам рахунком 5:5. Це негативним чином вплинуло на психологічній настрій української команди і впевненість.

В наступному матчі проти італійської «Болоньї» вінничани на фініші вигравали, але пропустили після розіграшу штрафного кутового удару і завершили поєдинок із рахунком 4:4.

Перемога в останній грі групового етапу з «Кардіффом» (Уельс) приносила вінничанам бажану путівку до півфіналу. Наші хлопці двічі вели у рахунку, але все ж не втримали потрібний результат – 2:2.

Таким чином «ОКС-ШВСМ» продовжив змагання у квартеті команд, що вели боротьбу за 5-8 місця. Підопічні Павла Мазура здобули там дві перемоги. Складним виявився виграш у господарів – 4:3. А в заключній грі вінничани «відірвалися на повну котушку», розгромивши «Сенвіце» (Словенія) із рахунком 13:1.

Кубок «Челленджер» виграла «Лоусада» (Португалия). Разом із нею трійку кращих склали «Рок Роверс»  (Ірландія) і «Інтерейс» (Шотландія).

Отже, індорхокейний сезон завершено. Під час нього «ОКС-ШВСМ» в 20-й раз виграв чемпіонат України. Сезон «зеленого» хокею розпочнеться традиційним міжнародним Кубком Поділля, який пройде з 4 по 7 квітня. Планується, що в ньому візьмуть участь «ОКС-ШВСМ», ХК «Мінськ», «Будівельник» (Брест, Білорусь) і молодіжна збірна Польщі.   

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up