Вінничани перемогли в турнірі з тхеквондо «Західний п’єдестал»

Вінничани перемогли в турнірі з тхеквондо «Західний п’єдестал»
  • Вінницькі спортсмени стали переможцями і призерами всеукраїнського турніру з тхеквондо «Західний п’єдестал».

У Рівному завершився Всеукраїнський відкритий рейтинговий турнір із тхеквондо (ВТ, олімпійська версія) «Західний п’єдестал». За медалі боролися понад 400 спортсменів з багатьох областей України. Серед них були й представники трьох вінницьких клубів. Про це повідомляють у Вінницькій ОДА.

Центр олімпійського тхеквондо «Red Sun» (Вінниця) за співпраці з «Колос» виставив на ці змагання сім спортсменів під керівництвом тренерів Леоніда Кулаковського і Тамари Карапетян. Чотири із них стали переможцями і призерами. Зокрема, золоті нагороди вибороли кадетки Анастасія Рожок і Мар’яна Богословська. Цим вони підтвердили норматив кандидата в майстри спорту України. Бронзові медалі завоювали Артем Полєтаєв і Олександр Корнійчук.

Відео дня

Доповненням до нагород «Red Sun» стало нагородження  Анастасії Рожок почесним Кубком. Її визнали найкращою спортсменкою турніру серед кадеток.

Спортивний клуб «Дельфін» (Вінниця) на чолі із тренером Лілією Романенко привіз до Рівного 11 тхекводистів. П’ять із них стали призерами. Золоту нагороду виборола Єва Чайковська. Срібло в активі Дарини Сайчук і Костянтина Карпенка. Бронзові нагороди  здобули Євгенія Попович і Кіра Тимчик.  

Спортивний центр «Росомаха»  (смт. Сутиски) під керівництвом тренера-викладача Анатолія Нариженко  також приймав участь у турнірі «Західний п’єдестал». Серед семи його спортсменів лише один залишився без медалі. Золото вибороли Ігор  Огороднік, Владислав Кубик і Тимур Качуринський. Бронзу — Ілля Огороднік, Юрій Ліщишин і Анна Ліщишина. 

 

Читайте також:

Сьогодні — день шоколадного морозива. Історія та прикмети 7 червня

За добу в Україні госпіталізували понад 600 людей. Дані про COVID на 7 червня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up