У Вінниці розпочались Міжнародні змагання з фігурного катання

У Вінниці розпочались Міжнародні змагання з фігурного катання
Наймолодшому учаснику змагань чотири роки, найстаршому – тридцять. Виступи фігуристів на «VINNITSA TROPHY 2013» можна буде побачити протягом двох днів.

У вечері, 12 грудня, в спортивному клубі «Льодова арена», що розташований в ТЦ Мегамолл, відбулось урочисте відкриття Міжнародних змаганнь з фігурного катання «VINNITSA TROPHY 2013». Як розповів голова комітету з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський, змагання такого масштабу у Вінниці проводиться вперше. В них приймуть участь  представники шести країн. Серед представлених команд: Росія, Білорусь, Молдова, Казахстан, Кіпр, Туреччина.
{photo_gallery id=2208|}
{photo_gallery id=2209|}

- До нас приїхали чемпіони, середній рівень цих змагань - кандидати в майстри спорту, - розповідає Сергій Краєвський. - Дуже приємно, що в молодь цікавиться спортом, і Вінниця проводяться змагання такого рівня.

На льоду можна було побачити  зовсім юних фігуристів. Як розповів Сергій Краєвський найстаршому учаснику змагань 30 років, а наймолодшому – 4. 

Відео дня
> - Прийшли подивитись на змагання з донькою, бо вона займається фігурним катанням, - розповідає Лариса Іващук. – Вражає те, що діти з легкістю виконують такі складні елементи.
{photo_gallery id=2210|}
{photo_gallery id=2211|}

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    НЕ НАДО СТЕСНЯТЬСЯ БЫТЬ АХ@@ННЫМ. ОБЫЧНЫМ БЫТЬ НЕ ПРИЛИЧНО. Готов ли ТЫ удивить нас СОБОЙ? Участвовать могут как мужчины так и женщины возрастом старше от 18 лет. Наш ринг- это отличный плацдарм для всех желающих проверить свои бойцовские качества.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Захист від бойових дронів: нові рішення та партнерство (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up