«Нива» здолала першолігову «Черкащину»

«Нива» здолала першолігову «Черкащину»
  • Вінницька «Нива» провела останній контрольний поєдинок перед поновленням чемпіонату України з футболу (друга ліга). У Вишневому Київської області вона мірялася силами із першоліговою «Черкащиною».

«Нива» вийшла на поле в такому стартовому складі: Гурідов (в), Попов, Остапенко, Демченко, Федорук, Калітов, брати Брижчуки, Подкуйко, Загорулько, Браславський. На заміну виходили Підопригора, Івашків, Нагайський, Подгаєцький, Мукомел (в).

Перший тайм завершився без забитих голів. Після перерви рахунок відкрив наш голеадор Артур Загорулько. Він скористався помилкою захисника черкащан, перехопив поперечну передачу і використав цей шанс. Подвоїв рахунок після подачі кутового удару новачок «Ниви» Олег Остапенко, який виграв верхову боротьбу.

«Черкащина» відіграла один м’яч за кілька хвилин до фінального свистка, коли на заміну вийшли молоді нивівці. Отже, 1:2 на нашу користь.

Відео дня

— «Черкащина» — хороша команда, яка добре грає в пас. Це сильний суперник. Після перемоги маємо позитивні емоції. Водночас у грі нашої команди є певні пробіли. Треба також враховувати, що у травмувався захисник Владислав Дворовенко. В грі з черкащанами травму отримав і воротар Максим Гурідов, —сказав головний тренер «Ниви» Олег Шумовицький.

 Як себе проявив новоспечений нивівець Олег Остапенко? Зрозуміло, він забив гол. А чи задоволені його грою в обороні?

— Олег Остапенко впорався зі своїм завданням, як захисник. У нього були лише мілкі огріхи. Але у верховій боротьбі Олег виглядав солідно — ми вже її не програємо! А це великий плюс як в обороні, так і в атаці. І ми тепер маємо універсального футболіста.   

 Більше товариських поєдинків не буде?

— Вірно, починаємо безпосередню підготовку до офіційних ігор.   

 Будуть ще підписуватися контракти із новачками?

— Із «обойми» на певний термін «вилетів» Владислав Дворовенко. Тому будемо екстрено шукати лівого захисника.          


Читайте також:

«Вінницьких вовків» підсилять заокеанські гравці

Шахісти із районів перемагали вінничан на відкритому юнацькому чемпіонаті федерації шахів міста
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up