"Нива-В" забила три сухих м'ячі "Патріоту" з Кукавки

"Нива-В" забила три сухих м'ячі "Патріоту" з Кукавки

В матчі чемпіонату України з футболу (друга ліга), який мав відбутися 22 квітня, «Нива-В» отримала технічну перемогу над «Кристалом». Адже херсонська команда знялася зі змагань. 

Паузу перед офіційною грою в чемпіонаті «Нива-В» заповнила товариським поєдинком. В суперники обрали аматорський «Патріот» (Кукавка, Могилів-Подільський район), який є одним з лідерів вищої ліги чемпіонату Вінницької області з футболу. Гра відбулася сьогодні на СК «Нива».

«Нива-В» вийшла на поле в такому стартовому складі: Бабійчук (в), Хохлов, Андрєєв, Попов, Борячук, Нгаха, Брижчук, Осадчий, Батрак, Браславський, Овчар. В другому таймі Химанич змінив Хохлова, Дугієнко – Андрєєва, Карвацький – Борячука, Загалевич – Нгаху, Сторубльовцев – Брижчука, Маляренко – Овчара, Бобович – Браславського. По ходу тайму Попова змінив Хохлов, Батрака – Овчар, Бабійчука – воротар Костенко. Діями нивівців керував старший тренер команди Юрій Солов’єнко.

В першому таймі аматорська команда дала бій майстрам. «Патріот» діяв доволі організовано, не давав вінничанам простору для маневру. Нивівці спромоглися двічі відзначитися лише «у роздягальню». З ігри гольовий дубль оформив Тимофій Брижчук. 2:0.

Відео дня

Після перерви перевага «Ниви-В» стала помітною неозброєним оком. Двічі команда Василя Вовка вражала ворота суперників, але арбітр не зараховував голи через офсайд. Все ж з чергової спроби форвард Денис Бобович зміг відзначитися. Він розстріляв ворота «патріотів» метрів з 6-и. Отже, 3:0. Непогана розминка боєм перед офіційною грою з «Миром» (Горностаївка)!         

– Не можна сказати, що перемога була легкою. Дякую хлопцям за те, що вони поставилися з повагою до команди-суперника і доклали максимум зусиль у грі. Дякую і опонентам, що вони показали хороший футбол. Спаринг нас цілком задовольнив, – каже Юрій Солов’єнко.  

– Юрію Леонідовичу, в «Патріоті» «взяли на олівець» якихось виконавців?

– Безумовно, але прізвища назвати не можу.

– Кого можна відзначити з наших гравців, які практично не мали ігрової практики? Можливо, Дениса Бобовича, який провів гол?!

– Справа не в тому, хто забивав голи. В цьому матчі ми планували стратегію гри, яка має відбутися 29 квітня. Щось вийшло, а щось, на жаль, ні. В будь-якому випадку поєдинок дав важливу інформацію для аналізу.    

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up