«Нива» у грі з «Оболонню Броваром-2» втратила перемогу на останніх секундах

«Нива» у грі з «Оболонню Броваром-2» втратила перемогу на останніх секундах

Триває чемпіонат України з футболу (друга ліга). В рамках 20-го туру вінницька «Нива» сьогодні, 2 листопада, приймала «Оболонь Бровар-2» (Київ). Гра пройшла на Центральному стадіоні нашого міста.

В попередньому турі «Нива» в гостях перемогла сусіда по турнірній таблиці «Ужгород» – 2:0. Взагалі в останніх чотирьох турах наша команда набрала 9 очок. Але продовжити вдалу ходу у поєдинку з останньою командою групи, яку нивівці перемагали в першому колі (2:1), не вдалося.

Наша команда вийшла на поле в такому бойовому складі: Гурідов (в), Калітов, Виздрик, Червінський, Когут, Долінський, Демченко, брати Брижчуки, Маляренко, Браславський. Вінницьких вболівальників, які,незважаючи на прохолодну погоду, завітали на гру, одразу чекав «холодний душ». Вже на другій хвилині Максим Потопальський, після розіграшу кутового, головою відкрив рахунок. 0:1.

Після цього гості переважно діяли другим номером, грали від оборони. «Нива» тиснула і створила низку цікавих атак. Приміром, на 22-й хвилині Ярослав Браславський переграв воротаря Івана Тюріна і головою закидав м’яча у порожні ворота, але на заваді виявився захисник. Незабаром вже Ігор Маляренко у воротарському майданчику вів верхову боротьбу з голкіпером, але суддя зафіксував порушення правил.

Відео дня

В другому таймі картина не змінилася. Нивівці відчайдушно йшли вперед, адже прагнули відігратися. І в середині тайму їм це вдалося двічі! Спочатку Ігор Маляренко на 70-й хвилині по-снайперськи замкнув прострільну передачу. Через кілька хвилин схожим чином – після паса свого капітана – відзначився Артур Загорулько, який вийшов на заміну. 2:1!

Суддя додав до основного часу гри чотири хвилини. Молоді гравці «Оболоні Бровара-2», яким вже не було що втрачати, пішли вперед, створивши пару гольових моментів. І на останніх секундах, після гарматного пострілу метрів з 11-и, відігралися. Наші захисники зіграли в цьому епізоді не кращим чином.

Отже, 2:2. Наша команда опустилася на 9-е місце турнірної таблиці. Вінницьку «Ниву» перегнала «Чайка», яка вдома переграла тернополян – 2:1. Наступний, 21-й тур, колектив Вадима Кудіярова і Колінса Нгахи проведе саме проти одноклубників із Тернополя. Гра пройде 10 листопада в гостях.             

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up