«Нива» розгромила чемпіона Черкаської області «УТК»

«Нива» розгромила чемпіона Черкаської області «УТК»

Вінницька «Нива» здобула другу розгромну перемогу поспіль у контрольних поєдинках з аматорами. Після виграшу у «Случа» з Хмельниччини (3:0) підопічні Колінса Нгахи розгромили «УТК», чемпіона Черкаської області (4:1). Матч проходив на СК «Нива» і зібрав близько півсотні вболівальників.

В першого тайму «Нива» провела три м’ячі у ворота суперників. Рахунок відкрив форвард Віктор Коровіков. Він прибрав на замаху захисника, вийшов віч-на-віч і провів м’яч у ближній кут. Подвоїв перевагу нивівців Тимофій Брижчук. Після подачі у карний майданчик він зльоту розбомбив дальню «дев’ятку». Третій м’яч забив Денис Долінський, який перебував у карному майданчику. 3:0!

Гості відіграли один м’яч на початку другого тайму –.  ударом метрів з 20-и, після рикошету.  

Остаточну крапку у матчі поставив капітан нашої команди Ігор Маляренко. Він чітко реалізував пенальті, призначений за фол проти гравця на перегляді. Отже, 4:1 на нашу користь.

Відео дня

Представники команд прокоментували гру.

Капітан «Ниви» Ігор Маляренко:

– «УТК» – хороший колектив, тому гра вийшла досить інформативною. Вона допомогла оцінити потенціал наших потенційних новачків, які перебували на перегляді. Водночас видно, що «Нива» поліпшує майстерність. Наша команда проводить збори, гравці перебувають під навантаженнями. Тому краса гри зараз не на першому місці, більш важливо покращити фізичний стан. Але порівнювати минулорічну «Ниву» і теперішню зарано: мало часу минуло після оновлення колективу.

Головний тренер «Ниви» Колінс Нгаха:

– Перед цим матчем ми виконали певний обсяг роботи. Тому гра допомогла оцінити це. Адже поновлення чемпіонату України – не за горами. Малюнок гри вже видно, але треба же багато попрацювати.

Сьогодні ми перевірили гру наших воротарів: Мукомела і Кириловського. Вони відстояли по одному тайму і непогано показали себе. Які лінії хотілося б підсилити? Потрібні «крайки». Продовжується пошук й футболістів лінії нападу.   

Головний тренер «УТК» Олександр Казанюк:

– Наша команда буде продовжувати виступати в чемпіонаті Черкаської області, поки залишаємося на цьому рівні.

Матч з «Нивою» для нас був дуже корисним. Ми перевірили себе на рівні добротної команди другої ліги. Оцінили, що можемо на цей момент. В нашому складі було багато молодих гравців на перегляді – підтягуємо футболістів зі своєї другої команди. Даємо їм шанс проявити себе через ігри із хорошими суперниками. 

Наступну гру «Нива» знову проведе вдома. В середу, 13 березня, наш клуб прийматиме «Поділля» (Хмельницький). Початок гри на СК «Нива» – 14.00.    

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up