«Нива» на виїзді мінімально поступається «Вересу»

«Нива» на виїзді мінімально поступається «Вересу»

Після попередньої домашньої звитяги у подільському дербі (2:0) був оптимізм й щодо результату у Млинові. Там «Ниву» приймав рівненський «Верес», який наразі посідає третю сходинку в групі «А» чемпіонаті України (друга ліга). Ця гра пройшла сьогодні, 13 жовтня.

 

«Нива» вийшла на зелений газон у такому стартовому складі: Мукомел (в), Калітов, Виздрик, Дворовенко, Червінський, Т. Брижчук, Долінський, А. Брижчук, Маляренко (капітан), Браславський, Загорулько. В складі господарів поля виділялися екс-нивівці: воротар Максим Бабійчук і капітан Михайло Шестаков, вихованець ладижинського футболу.

Дебют поєдинку став справжнім «холодним душем» для вінничан. Вже на 4-й хвилині Сергій Петько гарматним пострілом зі штрафного «прошив» нашого воротаря. Взагалі кажучи, Леонід Мукомел мав зреагувати, адже шкіряна куля йшла прямо на нього. Але він цього разу не врятував «Ниву». 1:0. 

Відео дня

Через кілька хвилин гості могли відігратися. Ярослав Браславський розстрілював в упор Максима Бабійчука, але той спромігся нейтралізувати небезпеку.

На 10-й хвилині партнер розіграв із Юрієм Соломкою непогану комбінацію, і той забив свій п’ятий гол в сезоні – з 10-и метрів в дальній кут. М’яч пройшов поруч зі штангою. Наші захисники в цьому епізоді виявилися статистами. 2:0.

На матчі була присутня велика група вболівальників «Ниви». На їх очах наша команда просто не могла не боротися і не битися в кожному епізоді. Але в першому таймі розмочити рахунок не вдалося.

Після перерви Леоніда Мукомела змінив основний воротар нашої команди Максим Гурідов. Він не раз рятував «Ниву», здійснив кілька вдалих сейвів.

На початку тайму Артур Загорулько мав пару шансів забити. Спочатку він виконував небезпечний штрафний – після рикошету м’яч пішов на кутовий. Після розіграшу цього стандарту Артур прийняв м’яч головою, але влучив у поперечину.

І майже одразу «Нива» пропустила. В карному майданчику нашої команди відбулося зіткнення Долінського і Яременка, причому суперник, вочевидь, сам наштовхнувся на нивівця, який не збирався нічого порушувати. Незважаючи на це, суддя без вагань показав на «точку». 11-метровий впевнено реалізував Мар’ян Лисик, розвівши кіпера і м’яч по різних кутах. Неприємні 3:0 на 57-й хвилині.

Зважаючи на таку серйозну перевагу в рахунку, номінальні господарі поля мали б дещо заспокоїтися. Але вони продовжували штурмувати ворота «Ниви». 

На 62-й хвилині «Верес» мін забивати й четвертий м’яч. Проте Максим Гурідов вийшов переможцем дуелі із Антоном Яременком. На 65-й хвилині після пострілу Сергія Чеботаєва шкіряна куля пройшла поруч зі стійкою, а в наступній атаці Гурідов здійснив сейв, після чого наші захисники із трудом винесли м’яч із лінії воріт.

Рівненці забили й наступний гол. Щоправда, у власні ворота! Дмитро Ховбоша невдало головою перервав передачу Ярослава Браславського. 3:1.

А на 84-й хвилині вінничани чудово використали стандарт. Олександр Демченко скинув на Дениса Червінського, і той головою вразив ціль (рикошетом від оборонця Ігоря Солдата). 3:2!

До основного часу рефері додав чотири хвилини. У цей час запам’ятався гарний удар головою Артура Загорулька – вище воріт. На жаль, чергова поразка вінничан, які залишилися передостанніми в турнірній таблиці.

 

Технічні дані

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група "А", 15 тур

13 жовтня 2019 року, Млинів, стадіон "Колос"

 "Верес" - "Нива" - 3:2 (2:0)

Арбітр: Олександр Сахно.

"Верес": Бабійчук (в) - Чеботаєв, Ховбоша, Любчак, Солдат, Петько, Кучеров (Євдокимов, 76), Мисик (Пінчук, 90+5), Соломка (Микитин, 75), Шестаков (Гребенюк, 90+1), Яременко (Сад, 74). Запасні: Фіяло, Ющишин, Дударенко.

Головний тренер: Юрій Вірт.

"Нива": Мукомел (Гурідов, 46) - Калітов, Виздрик, Дворовенко, Червінський, Т.Брижчук, Долінський, А.Брижчук (Демченко, 65), Маляренко (Громок, 46), Браславський, Загорулько.

Запасні: Когут, Федорук, Попов, Гукасян.

Головний тренер: Коллінз Нгаха.

Голи: Петько (4), Соломка (10), Мисик (57, з пенальті) - Ховбоша (68, автогол), Червінський (84).

Попередження: Чеботаєв (31) - А.Брижчук (33), Долінський (69).

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up