«Калуш» переграв «Ниву» : наша команда перервала поразкою нічийну серію

«Калуш» переграв «Ниву» : наша команда перервала поразкою нічийну серію

Сьогодні, 5 жовтня, вінницька «Нива» перервала свою нічийну серію. На жаль, на перемогою, а поразкою на Прикарпатті.

«Нива» вийшла на поле проти «Калуша» в такому складі: Гурідов (в), Калітов, Попов, Дворовенко, Когут, Т. Брижчук, Демченко, А. Брижчук, Громок, Загорулько, Долінський. В складі господарів буди помітні екс-нивівці Володимир Савошко, Ігор Богач і воротар Кирило Злотар.

Вінничани розпочали непогано, із вогником. Хоча найбільш реальний гольовий момент  першому таймі виник саме у воріт «Ниви». Лебідь, який замикав передачу, спромігся не влучити у ціль з двох метрів – вище воріт.

У другому таймі дощ і вітер вщухли. Тому гра мала стати змістовнішою. Незабаром вінничани могли відкривати рахунок: вихід сам-на-сам не реалізував Артур Загорулько. Шкіряну кулю забрав Кирило Злотар.

Відео дня

А вже на 59-й хвилині «Нива» пропустила. Андрій Ременюк увірвався до карного майданчика і пробив повз Максима Гурідова, який кілька разів рятував нашу команду в попередніх епізодах.

На 73-й хвилині шанс зрівняти рахунок мав форвард Ярослав Браславський, який вийшов на заміну. На жаль, його постріл пройшов поруч зі стійкою.

На 79-й хвилині «Ниву» чекала чергова неприємність. Бразильський легіонер (!) «Калуша» Франціско Дос Сантос Габріель гарно обробив м’яча і влучив у правий нижній кут воріт. 2:0.

На фініші гри моменти мали Загорулько (кіпер парирував) і Савошко (промах), але результат не змінився.                         

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Саша Черный

    та забудьте вы уже об этой ниве...    позорище одно!   не имеют права  называться этой командой...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up