До Вінниці приїхали хокейні тренери

До Вінниці приїхали хокейні тренери
Історія про участь «Вінницьких гайдамаків» у новоствореній професійній хокейній лізі України добігає свого кінця.

За словами засновника команди Валерія Лук’янця, до нашого міста вчора завітали два відомих фахівці, аби вирішити, чи взяти під свою опіку вінницьку команду.
- До нас приїхали два потенційні тренери, з якими я довго проводив переговори, - каже він. - Це - Анатолій Степанищев та його асистент Петро Малов. Вони оглядатимуть нашу інфраструктуру, базу. Наприкінці тижня ж вони повинні сказати про своє рішення.
Як каже Валерій Лук’янець, усі питання з фінансуванням команди майже повністю вирішенні.
- Я зустрічався з Миколою Джигою, який вітає наші бажання грати на професійному рівні. Він уже спілкувався зі спонсором, і сказав, що буде теж надавати допомогою у фінансуванні.
Після оглядин хокеїстів, які відбудуться 20 серпня, у неділю пройде товариський матч між гравцями «Гайдамаків». Гра проходитиме о 19.30 в «Айс-Авеню».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Так Малов или Малков?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up