Як вінничани святкували 20-річчя газети RIA

Як вінничани святкували 20-річчя газети RIA
У суботу, 25 травня, на площі перед Літнім театром у Центральному парку вирували недитячі емоції. Газета «RIA» святкувала день народження зі «Strong Time» та «Аркатою» і дарувала своїм читачам призи. Вінничанка Інна Блеснюк отримала авто - Voleex С30

День народження газета «RIA» почала святкувати ще зранку, спочатку головними гостями були маленькі вінничани, а ввечері площа перед Літнім театром заповнилася закоханими парочками, цілими сім’ями та компаніями друзів. Абсолютно різних людей об’єднували блакитні лотерейні квиточки в руках і, звичайно, газета «RIA», бо ж усі - її передплатники.

Правда, не факт, що всі передплатники - уважні читачі. Хоча кілька номерів поспіль у газеті нагадували, що лотерейні квитки до лоторону можна буде кинути до 18.30 вечора, знаходились унікали, які і о восьмій годині ходили та шукали, куди б той квиток прилаштувати, бо ж машину хочеться виграти...

А тим часом на головну сцену запрошували дітей, що крутили лоторон і називали нових володарів планшетів, електронних книг, побутової техніки... Перед найочікуванішим розіграшем автомобіля вінничанам запропонували перевести дух і трохи відволіктися під музику молодої рок-команди «Ray Of May».

Відео дня
> Як тільки відгримів рок, переповнена площа, що була схожа на вулик, завмерла в очікуванні. Розіграш авто проводив президент Медіа Корпорації «RIA» Олександр Човган. Він викликав на сцену 30 людей, що не вірили у чесність розіграшу. «Невіруючі» обрали серед кількох дітей дівчинку, яка буде тягнути виграшний білет - трирічну Аню Копилову.

Перший спроба визначити переможця була невдалою - невдалою для людини, чий номер витягнула Анечка. Олександр Човган та «невіруючі» разів із десять оголосили його зі сцени, але власник білета так і не дав про себе знати. 

За умовами конкурсу в такому випадку обирається інший виграшний білет. Пощастило 26-річній вінничанці Інні Блеснюк. Дівчина почула, що зі сцени називають її номер, коли стояла в черзі за хот-догом. 

- Доки тривав розіграш призів, а потім - концерт, я трохи зголодніла, тому пішла до кіоску купити млинець із м'ясом, - розповідає Інна Плеснюк. - Відстояла чергу, але якраз переді мною закінчилися млинці, тож продавчиня сказали підійти через 20 хвилин. 

Дівчина повернулась до друзів, розповіла, що сталося, а вони давай жартувати - мовляв, з твоїм щастям якраз тільки тут і стояти. 

- Нарешті назвали щасливий номер квитка, потім ім'я чоловіка, одразу сяйнула думка: от би подивитися на перші емоції людини, яка виграла авто, - говорить вінничанка. - Але на сцену ніхто не вийшов, з лототрону дістали наступний білет, назвали номер, і тут я розумію, що цифри знайомі. На мене напав ступор, зі словами «це начебто мій» я рушила в бік своїх друзів, адже квиток залишила у них. Потім назвали моє ім'я, думаю: напевне, руку потрібно підняти, повільно підіймаю руку, всі стали запитувати: «Це ви виграли?». Я, наче уві сні, відповідаю: «Так». Тут голос поруч: «Ти дивись, вона не вірить!». 

Як Інна потрапила на сцену, вона не знає, проте пам'ятає, що їй одразу поміряли тиск - він був підвищений. Це й не дивно, не щодня автомобіль виграєш.

До речі, щасливиця не залишила без уваги і трирічну дівчинку Аню Копилову, яка витягнула її квиток з лототрону. В понеділок, 27 травня, Інна купила їй велосипед. 

- Дитина стояла на сцені, просила морозиво у дяді, який не вийшов на сцену, далі вийшла тьотя, яка взагалі не розуміла, що робиться, потім тьотя пішла, а морозива дитині так ніхто і не дав, - сміється Інна. 

Дівчина наступного дня зателефонувала мамі дівчинки і дізналася про мрію малої - велосипед. 

До речі, дуже шкода чоловіка, який на сцену так і не вийшов, хоча його кликали і кликали, але сподіваємося, що новину про майже своє авто він сприйме з гумором. 

Завершився цей святковий і для багатьох щасливий день концертом від Олександра Онофрійчука, вокалісту гурту «Strong Time», у супроводі Вінницького академічного камерного оркестру «Арката». Рок-гурт разом зі струнним складом оркестру виконали відомі композиції легенд року: Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, Scorpions, Queen...

- Ідея класна, як доказ - концерти гуртів «Металіка» і «Скорпіонс» у супроводі симфонічного оркестру, але на вінницькому рівні цю ідею треба відпрацювати, - ділилися своїми враженнями від концерту молоді люди, що були на святі. - Тому що гітари рок-гурту та вокал Онофрійчука чули всі, чого не скажеш про «Аркату». 

Дійсно, звук на концерті трохи підвів, але картинка була вражаюча.

Не менш вражаючим завершальним акордом, який поставив крапку з комою, був салют. Він осяяв нічне вінницьке небо і, можливо, викликав дощ, тому що одразу після свята газети почалось інше - свято весняної грози. 

 

Газета «RIA» висловлює подяку партнерам свята:

Генеральний партнер – торговий центр «Скай парк» – будь у центрі подій!

Автомобільний партнер – «Богдан-Індустрія», дистрибутор якісних авто Great Wall.

Ексклюзивний партнер - «ОМРОН», медична техніка №1, ваше здоров'я варте найкращого!

Офіційний партнер«Український центр кінезітерапії», лікування хребта і суглобів без ліків та операції.

Партнери свята: Aвтосайт номер один в Україні -Auto.ria.ua, Бліц-таксі «555-444», Фабрика натуральної косметики Ельфа-лабораторія, TUO ODORE – ліцензійна парфумерія із Туреччини, Мережа туристичних агенцій «Соната» за адресою Коцюбинського 38, 2-ий поверх, Торгові марки "Золота балка", "Токадо", рекламне підприємтво "Неодизайн", студія аеродизайну «Льолік і Болік»

У парку пройшло свято дитинства від «RIA»

Передплатив на пів року RIA - виграв автомобіль. ...і не тільки

На шоу «RIA» розіграли перші призи

«Ray Of May» выступили на дне рождении «RIA»

Конкурси та нагородження від Dom.ria.ua та Auto.ria.ua

Інна Блеснюк виграла автомобіль від RIA

Олександр Онофрійчук виступив на Шоу RIA разом з оркестром Арката

 

 

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Дима, редакції видніше, як Вас називати. Не треба засмучувати свято
  • Anonymous

    Читав двічі. тиак і не зрозумів, як же святкували 20-ти річчя газети. Про лото зрозумів, «Strong Time» теж, ну дуже змістовна стаття
  • Anonymous

    Большая просьба к редакторам сайта RIA, В пункте "Конкурси та нагородження від Dom.ria.ua та Auto.ria.ua" Я вчера победил в конкурсе в постройке домика из стаканчиков, но мое имя не так вписали. Меня зовут Дмитрий а не Петро, Большая просьба исправте если сможете!!! Большое спасибо)))))
  • Anonymous

    18.00
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up