Автомобіль від RIA виграла Інна Блеснюк

Автомобіль від RIA виграла Інна Блеснюк
Вінничанка Інна стояла у черзі за хот-догом, аж раптом почула своє прізвище. Дівчина, каже, що спочатку навіть не зрозуміла, що відбувається.

- Я завжди вірила у те, що усі розіграші на шоу «RIA» проходять чесно, - говорить Інна. – Але не думала, що пощастить саме мені. Якщо чесно, то немає слів навіть.

Відео дня
> Переможниці одразу на сцені виміряли артеріальний тиск і виявили, що Інна була таки сильно схвильованою - 160 на 90 і пульс 120 ударів на хвилину. Такий пульс зазвичай характерний атлету на стометрівці.

 

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Ник-ник, статья не про Виктора, а про газету РИА и девушку которая выиграла главный приз. Что с ним (Виктором) случилось, я знаю....... Негатив, плохая энергетика - я не замечал. Девочек их 2 знаю с лет 6-8. Хорошо учились, всегда улыбаются...... У всех есть недостатки, и свои "мухи", у нас с вами разные взгляды на выиграш Инной машины, но это не повод мне говорить что Вы ненавидите женщин, но не нравится вам, эта семья....., не понимаю зачем пытаться подковырнуть Джину и Инну. Я правда рад что приз достался молодой девушке, а не такому ворчуну как Вы и я. Кстати у меня тоже есть машина и у ее сестры тоже. Инна, забей на негатив, от читателей у нас чем хуже соседу тем счастливее хозяин. РИА молодцы, надеюсь выиграть машину (на радиоуправлении) в следующем году....
  • Anonymous

    Это ваше мнение, меня все утраивает!(:smile:)
  • Anonymous

    Внешний вид комментариев стал более нечитабельным и ур**ким верните предыдущую версия сайта
  • Anonymous

    не правда. что за бред? думаете все только связи - нет. потому что она никакая не родственница.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up