Відомий футболіст Андрій П'ятов зустрінеться з "українським Мессі" на талант-шоу "Круче всех" (Прес-служба "Інтер")

Відомий футболіст Андрій П'ятов зустрінеться з "українським Мессі" на талант-шоу "Круче всех" (Прес-служба "Інтер")

У неділю, 29 жовтня, о 18:30 на "Інтері" – заключний випуск першого сезону дитячого талант-шоу "Круче всех". Телеведучі Андрій Доманський та Андрій Данилевич знову будуть знайомити глядачів з дітьми, які здивують і підкорять всіх своїми талантами і про яких вже можна сказати, що вони в своєму захопленні – крутіше всіх!

Цього разу на сцені шоу з'явиться... автомобіль – маленький, але дуже симпатичний. За кермом – 4-річний знавець авто Єгор Долбін, який з пелюшок обожнює машини і все, що з ними пов'язано. Він знає і розрізняє майже 80 марок автомобілів і близько 50 дорожніх знаків! Чи зможе він подолати "смугу перешкод", яку йому збудують на сцені програми?

Ще один учасник цього випуску робив вибір між скрипкою і віолончеллю, а в решті освоїв... баян. Боротися зі стереотипним ставленням до цього музичного інструменту та ділитися своїми досягненнями на сцені "Круче всех" буде музикант з абсолютним слухом, баяніст-віртуоз, 11-річний Мар'ян Гушта. У його руках баян звучить так само лірично, як скрипка, і так само пронизливо, як віолончель...

Його ровесник, Олексій Карась, який отримав від телевізійників прізвисько "український Мессі", розповість Андрієві Данілевичу про те, яке воно насправді – життя юного футболіста. За цього хлопчика вже б'ються відомі футбольні клуби, причому не тільки українські, але й зарубіжні. А Андрій Доманський візьме у нього урок володіння футбольним м'ячем. Адже хлопчик не тільки виконує відомі трюки з цим спортивним снарядом, але і придумує свої.

Відео дня

У цьому випуску вперше сцена програми перетвориться на... будівельний майданчик! 8-річний архітектор Матвій Коваль створює будови з конструктора Lego. Проекти своїх будівель він вигадує сам або шукає на спеціалізованих архітектурних сайтах. Ведучі програми, звісно ж, додатуть декілька деталей до конструкціх Матвія. Але що з цього вийде?

9-річний каратист Костянтин Панасенко спробує пробити захист Андрія Доманського! І навіть манекен, за яким спробує сховатися телеведучий, для Кості – не перешкода!

11-річний Арсеній Мороз і 10-річна Софія Ярославська покажуть нові грані мистецтва бальних танців. Їх історія – про величезне бажання домогтися результату і про те, що виходить, якщо батьки та діти не опускають рук і йдуть до своєї мети, незважаючи ні на що. Адже, коли Арсеній прийшов у танцювальний клас, вчитель хореографії на другому уроці сказав батькам: "Заберіть дитину, це не його вид спорту".

Спеціальний гість програми – відомий футболіст, воротар донецького "Шахтаря", віце-капітан національної збірної України з футболу Андрій П'ятов! Чим закінчиться зустріч іменитого спортсмена і юної футбольної зірки, дивіться 29 жовтня о 18:30 на "Інтері" – талант-шоу "Крутіше всіх"!

Це заключний випуск першого сезону проекту. Але команда "Крутіше всіх" впевнена: талановитих дітей в Україні – дуже багато. Тому пошук тих, хто зможе здивувати і підкорити і ведучих, і телеглядачів, триває. Якщо ваша дитина домігся успіхів у своєму захопленні або у нього – незвичайне хобі, розкажіть про нього, написавши за адресою: [email protected]. Можливо, саме ваш малюк у другому сезоні проекту доведе всій Україні: він – крутіше всіх!


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up