Вінницькі депутати вчилися реформуватися

Вінницькі депутати вчилися реформуватися
Досвід європейських країн у реформуванні системи місцевого самоврядування вже багато років вивчає голова Вінницької облради Сергій Татусяк.

Керманичами області навіть розроблена Концепція реформування місцевого самоврядування, до якої ввійдуть зауваження та пропозиції від депутатів, сільських, селищних та міських голів, а також громадськості.
Документ планується направити до Президента України, Верховної Ради та Кабміну.
У вівторок депутати Вінниччини різних рівнів обговорювали у Хмільнику проблеми та перспективи реформування місцевого самоврядування.
Детальніше - у відеосюжеті.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up