Виборами регіоналів у Вінниці займеться Олексій Гаврилов

Виборами регіоналів у Вінниці займеться Олексій Гаврилов
Виборчим штабом Партії регіонів у Вінницькій області буде керувати депутат обласної ради та голова Міжнародного товариства «Україна-Польща-Німеччина» Олексій Гаврилов.

Олексій Гаврилов – депутат Вінницької обласної ради від Партії регіонів та він є заступником голови Вінницької обласної організації Партії регіонів.
Призначення Сергія Гаврілова відбулося у в місті Київ в кінотеатрі "Зоряний", штабі Партії Регіонів. Там відбулась нарада керівників обласних виборчих штабів партії Регіонів. На нараді йшла мова про підготовку партії до виборів.
Вінницьких трегіоналів представляв Олексій Гаврилов, який буде керувати виборчим процесом в області.
Інші ж партії у Вінниці, зокрема, опозиційні, ще не визначилися з тим, хто очолюватиме виборчі штаби у області. Цікавою є ситуація у об’єднаній опозиції партіях «Батьківщина» та «Фронт змін». Там голова обласної організації «Батьківщини» Людмила Щербаківська збирається балатуватися по мажоритарному окрузу, і не зможе очолити штаб, - повідомили у «Батьківщині».
Схожа ситуація в іншій опозиційній силі партії «Свобода». Керівник обласної організації Олексій Фурман теж збирається у депутати.
У Вінницькій обласній організації партії "УДАР" Віталія Кличка теж ще не знають, хто очолить штаб конкретно.
- У нашій партійній організації ще не визначились з керівником виборчого штабу. Ідуть перемовини з кількома відомими і досвідченними людьми які вже брали участь у виборчих компаніях і мали гарний результат. Також не виключається, що на допомогу обласній організації для досягнення максимального результату пришлють з центра серьозного, відомого, поліітичного єксперта, - сказав голова обласної організації "УДАР" Ігор Ткачук

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    У неділю О.Гаврилов потрапив у невелику ДТП біля с.Павлівки Калинівського району, коли повертався з гарною білявкою із нагородження учасників ЧУ зі спорт. орієнтування
  • Anonymous

    слишком много гонору и здорово завышена самооценка у гражданина этого.. проще быть надо!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 На Вінниччині попрощалися з загиблим поліціянтом Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up