«Не піду, бо все тлєн»: чому вінницькі студенти не збираються голосувати на виборах

«Не піду, бо все тлєн»: чому вінницькі студенти не збираються голосувати на виборах
  • Соціологи стверджують, що українська молодь не цікавиться політикою.
  • Саме тому ми вирішили запитати студентів чи збираються вони йти на цьогорічні вибори.
  • Цього разу ходили до студентів медичного університету.
  • Журналісти RIA/20minut продовжують серію опитувань присвячених майбутнім президентським виборам.

 

Експерти вважають, що вибори 2004 та 2014 року мали значний ефект на молодь України (Помаранчева революція та Революція Гідності). Цього року соціологи впевнені, що обирати нового гаранта прийде значно менше молодих людей.

Чи підуть студенти на вибори та за кого голосуватимуть? Дивіться у відео-опитуванні:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

До цього вінничани розповідали журналістам що думають про кандидатів у президенти Порошенка, Гриценка, Зеленського, Тимошенко та ЛяшкаА також ділилися своїми враженнями від політичної реклами кандидатів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (36)
  • Країна У

    И большинство же из них ответит, что не смотрят телевизор. Все пользуются Интернетами, что для вообще темных динозавров кажется практически "продвинутостью". На практике же думающие люди тактично умалчивают, что человек не задающийся вопросами, не мотивированный устанавливать простые причинно-следственные связи, в Интернете такой же Ванька, как и телеВанька. Учитывая, что телеВаньки проводят больше времени в реальном социуме, то тут еще и призадумаешься кто из Ванек большие Ваньки.
  • Надежда Тымчук

    Не розчаровуйтесь, це Ваше майбутнє, ідіть і голосуйте за Кошулинського, без тягнибока.

    З.А.Глядач reply Надежда Тымчук

    Досить,що за нього голосуватиме оцей дурник

    Країна У reply Надежда Тымчук

    А толку? Оттянет чуть голосов у лидеров на том все и закончится.
  • Vlad Tkachuk

    Нормальні люди голосують, а ті, які не йдуть - або з параноєю «всьорішеноужедавно» або просто баласт суспільства

    Країна У reply Vlad Tkachuk

    Большинство граждан страны не имеют деятельного отношения ни к майданам, ни к войне, ни к чему...Зато їм підняли тарифи, отняли контактик, торговле с братушками мешают. Безвизы те, они как Интернет для русских бабушек из известного мема: "А, на, он нам этот Ваш безвиз без денег!?"...Еще и этот Петя с "Термосом" носится по стране. Децентрализации какие-то, а что это вообще для рядового Ивана? Воевать предлагают, зачем, сплошные минусы, Вы ж понимаете. Еще и незавидной двустульеопостью периодически отличаются эти ж самые "великие" слабоукраинцы. Смотрю на выборы с тревогой.
  • Дима Дымпалов

    Нормальные пойдут, а гуси не пойдут!)  Я думаю все будет хорошо))

    Вася reply Дима Дымпалов

    Я бы и пошел, но голосовать за свиней у кормушки, ты прав - могут лишь гуси.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 11:01 Понад 10 вулиць Вінниці нині без світла: причина відключення та терміни 10:14 Є руйнування та загиблі серед цивільних: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up