#шотамвибори: що вінничани кажуть про Тимошенко, як кандидата в президенти

#шотамвибори: що вінничани кажуть про Тимошенко, як кандидата в президенти
  • Журналісти RIA/20minut.ua продовжують запитувати у вінничан про їхнє ставлення до кандидатів у президенти.
  • Про «Новий курс» старої Леді Ю Україна заговорила ще восени.
  • Юлія Тимошенко вже проводить зустрічі із виборцями у всіх містах країни.
  • Але реакція перехожих на її персону неоднозначна.

 

Минулого тижня ми розпочали серію відео-опитувань #шотамвибори. Першим, про кого запитували у вінничан, був Володимир Зеленський.

Тоді люди відповідали більш охоче та без особливих підозр до журналістів.

Цього разу було складніше. Здебільшого, коли зустрічні вінничани чули прізвище «Тимошенко», то проходили повз журналістів та камеру. Але кілька думок все ж таки вдалося вловити. Що про «вічну» кандидатку в президенти думають мешканці Вінниці, дивіться у відео:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Frank Franko

    Мене цікавить одне питання.Чи знята судимість з пані Тимошенко.Якщо знята,то коли і ким? Якщо ні,то як вона може балотуватись у президенти України?
  • Жора

    Юля была главной у Паши Лазаренко, ну когда была еще молодой, Паша любит молоденьких, Он и женился в штатах на своей молодой сотруднице. Паша был главным в криминалитете Днепра, и кстати я уже однажды говорил что это Паша заказал Щербаня, это знают все в криминальном мире. Ахметов тут не причем... Кстати Юлю и раньше американцы готовили на пост президента. Тупой Янык посадил ее в тюрьму, цель была натравить людей против Яныка. На то время уголовный кодекс мог так работать что Юля могла внести залог и выйти. НО они решили заплатить деньги тюремщикам и показать ШОУ как юля лежит в больнице... Так работал ее адвокат Власенко, он мог внести залог и ее бы освободили , но нужно было ШОУ... и натравить народ против Яныка. Далее у Власенко была раньше кличка Львовский жлоб... ОН даже не давал деньги своим родственникам на лечение... Последняя жена сбежала от него во Францию, это Наташа Окунская, в инете много можно ужасов прочитать про львоского жлоба...Перед Окунской была жена модель , вела на ТВ прогноз погоды, также убежала от него.. До нее , до модели тоже была модель, так та погибла в автокатастрофе, львовский жлоб очень ревнивый, и он однажды потребовал чтобы она быстро приехела из другого города, НОчью на большой скорости она разбилась.... Юля если придет к власти, она будет садить в тюрьмы тех кого надо , и тех кого для вида надо... Я думаю такой катастрофы не будет в стране... Почитайте ссылку..... Как люди сидели в России в тюрьме. из-за такого кандидата.... ---------------------- Путин очень хитрый он завел на Юлю уголовное дело, подал в розыск Интерпола...И Юля будучи премьером была в розыске интерпола... НО Путин сказал...-Хочешь снять уголовное дело? Заключаем договор по по газу.. И !!!!! Юля заключила договор кабальный не выгодный для Украины.... А тепер хочет стать президентом ))))) Это пиздец))))) ------------------- Ссылка как люди пострадали.... https://www.google.com/search?q=%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0+%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8+%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BB+%D0%B7%D0%B0+%D1%8E%D0%BB%D1%8E&rlz=1C1AOHY_ruUA829UA829&oq=%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0+%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8+%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BB+%D0%B7%D0%B0+%D1%8E%D0%BB%D1%8E&aqs=chrome..69i57.13531j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  • Жора

    Привет Юле кандидату от Клоуна кандидата

    Жора reply Жора

  • Жора

    )))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній Від читача 18:58 смс для Анечки 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up