#шотамвибори: чия реклама дістала вінничан найбільше (ОПИТУВАННЯ)

#шотамвибори: чия реклама дістала вінничан найбільше (ОПИТУВАННЯ)
  • Журналісти RIA/20minut.ua продовжують запитувати пересічних вінничан про майбутні президентські вибори.
  • Цього разу вирішили трохи відволіктися від кандидатів і запитати жителів міста про передвиборчу агітацію у рекламі.

 

 

Місто буквально заполонили білборди та сітілайти із зображенням і лозунгами різних кандидатів. Так як цього року Центральна виборча комісія зареєструвала рекордну кількість тих, хто бажає отримати президентський пост – 44 людини, то відповідно реклами у засобах масової інформації та соціальних мережах більше, ніж достатньо.

До слова, політичні партії витрачають на рекламу чималі гроші. Національні телевізійні канали мають фіксовані ціни за секунду ефіру. Ціна за ранковий, денний і вечірні ефіри, звичайно, відрізняються. За інформацією громадського руху «Чесно» найдорожчим телеканалом став ТРК «Україна» – за секунду реклами з 18-ї до 19-ї кандидат має заплатити близько 5 658 гривень. Не складно підрахувати, що 30 секунд передвиборчого відео коштуватимуть – 169 740 гривень. А о 5-тій ранку «Україна» запустить ролик за 366 гривень/секунда.

Відео дня

Якщо узагальнити, то «Опозиційна платформа – за життя» витрачає на 46 секунд своїх роликів на телеканалі «Інтер» від 45 до 125 тисяч гривень. Передвиборна агітація Порошенка на телеканалі «СТБ» у вечірній час (будні) мала би коштувати від 34 до 75 тисяч гривень.

Це не враховуючи реклами у інших ЗМІ, соціальних мережах та зовнішніх агітацій (білборди, сітілайти, палатки на вулицях міст з газетами та брошюрами)

Тому і запитали вінничан чия політична реклама набридла найбільше:

Долучайтеся до опитування у коментарях і дивіться, що вінничани вже розказали про про Зеленського, Тимошенко, Гриценка та Порошенка.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (58)
  • Искра

    Враг Украины номер один,
    По украински – ворог.
    Первый с конца, нелюдь и пыль,
    По украински – порох.
  • Олександр Мазур

    Serg S reply Олександр Мазур

    от як пояснити недолугим, що в Україні так склалось історично: президент формує парламентську більшість, яка визначає усі вище перераховані речі?
  • Олексій

    Цікаво, що вже дві доби пройшло і ніхто "супер" не поставив. Люди не вірять у зміни та вибори.
  • Олександр Мазур

    Немає реклами Президента - Верховного головнокомандувача
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up