Чому вінничани летять за кордон з Києва, хоча аеропорт є у Вінниці?

Чому вінничани летять за кордон з Києва, хоча аеропорт є у Вінниці?

Директор вінницького летовища Ярослав Мазурець каже, що літній сезон проходить “повз” аеропорт через пасивність турфірм. А голова Асоціації туристичних агентств Ольга Гандурська відповідає, що “агентства не готові брати на себе такі ризики”.

 

- Ці турфірми чомусь відправляють людей у Бориспіль, звідки вилітають у Туреччину, Єгипет, Чорногорію, - обурюється Мазурець. - Але від нас дешевше! Не треба витрачати на дорогу до Києва, стояти у пробках та чекати у аеропорті свого рейсу. Тому, прошу вас, напніть цим турфірмам, які посміхаються у лице, а за спиною “ножі точать”.

Голова Асоціації туристичних агенств Вінниці Ольга Гандурьска має іншу думку та не бачить вини вінницьких турфірм у тому, що “Аеропорт Вінниця” залишається без потенційних клієнтів.

- У людей просто немає грошей, щоб літати та відпочивати за кордоном - каже Ольга. - Тому не треба звинувачувати туристичні агентства, які не готові брати на себе такі ризики. Викупати квитки на рейси, які згодом відміняють - ніхто не хоче. Два роки тому харківські туристичні агентства намагалися запустити сполучення із Туреччиною. Але в них нічого не вийшло. Не було тих, хто зміг би купити путівки навіть коли долар був по 8 гривень. Хоча попит був та досі є.

Відео дня

Ольга Гандурська розповіла, що вінничани летять за кордон зазвичай у Турреччину. І їх відправляють через аеропорт Бориспіль.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Потому что наши бандиты, которых у колхозников называют властью, ни сами не захотели инвестировать в винницкий аеропорт деньги, ни иностранцам не продали, которые кстати хотели вложиться пару лет назад...финны 4,5 млрд.долл. США, немцы еще с кем-то предлагали инвестировать 7,5 млрд.долл США...в Виннице он был бы шикарен, на пересечении стольких торговых путей и тур маршрутов..был бы один из мощных аеропортов страны, но куда ж совко-б.дло-бандосам без откатов, без потери перспективы отжать, поделить...зачем мотлоху такие проекты, что развивают инфраструктуру...моветон, так скать. Ща модер как обычно снесет коммент, но оленей кругом хватает. Шо за страна, это ппц. Все таки правильно наши шлю делают, что простеляются по всему миру...чего с баранами сидеть, епта.
  • кукунаишвили

    а що "у нас дешевше"??? Були рейси на Анталію чи на Хургаду??? неображайтесь але реально з Кийьєва дешевше полетіти до того ж Ізраїлю та Польщі ніж через Гавришівку!!!!



    P.S. Коли ви почнете працювати з Лоу-Костерами??????!!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up