"Зоряні війни" в трійці найкасовіших фільмів світу

"Зоряні війни" в трійці найкасовіших фільмів світу
Новий епізод «Зоряні війни: Пробудження сили» зібрав майже 1,8 мільйона доларів касових зборів. Фільм увійшов до трійки найкасовіших фільмів.

Про це інформує Reuters з посиланням на заяву компанії-прокатника фільму Disney Walt Disney Co.

Нагадаємо, за перші 12 днів прокату стрічка зібрала мільярд доларів касових зборів, цим самим встановивши рекорд для кіноіндустрії.

За минулі вихідні сьома частина кіносаги зібрала по всьому світу близько 145 мільйонів доларів, з них 50 мільйонів припали на Китай, де фільм вийшов у прокат у суботу, 9 січня.

Відео дня

Загалом обсяг зборів даної стрічки досяг 1,73 мільярди доларів. Таким чином «Пробудження сили» відтіснив за кількістю зборів фільм «Світ Юрського періоду» на четверту позицію та  посів третє місце картин з найбільшими касовими зборами. Перше місце наразі очолює картина Джеймса Кемерона "Аватар" - з моменту прем'єри в 2009 році він зібрав 2,79 мільярда доларів, а друге -  "Титанік", який з 1997 року зібрав 2,19 мільярда доларів.

До речі, сьогодні, 11 січня, а також 12 та 13 січня у кінотеатрі Коцюбинського вінничани, які ще не бачили нового епізоду «Зоряні війни: Пробудження сили», зможуть подивитися його о 14:15 та о 21:55. Вартість квитка 60 та 70 гривень відповідно.

Довідка. «Зоряні війни» - культова сага Джоржа Лукаса, яка складається з семи фільмів, мультфільмів, коміксів та комп’ютерних ігор. «Зоряні війни: пробудження сили» - сьомий по рахунку фільм. Права на його створення викупила компанія «Дісней». Фільм створили за рекордний для «Зоряних війн» бюджетом – 200 мільйонів доларів.  Попередній фільм «Зоряні війни: Війна клонів» зняли у 2008 році з бюджетом у 8 мільйонів 500 тисяч доларів.

Читайте також: Фото українських політиків у образах героїв «Зоряних воєн»

Прем’єра «Зоряних війн» у Вінниці. Білети розгрібають з самого ранку

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Aleksey Boyko

    Попередній фільм «Зоряні війни: Війна клонів» зняли у 2008 році з бюджетом у 8 мільйонів 500 тисяч доларів.



    Чего????



    Третья часть называлась Месть Ситхов и бюджет у нее $113 млн

    Дарья reply Aleksey Boyko

    Запеклий шанувальник "Зоряних війн". Чим тобі так подобається цей фільм?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up