Завод «Електричні системи» запускається в жовтні. Працівників продовжують набирати (Новини компаній)

Завод «Електричні системи» запускається в жовтні. Працівників продовжують набирати (Новини компаній)

У майбутньому, коли будуть писати історію сучасної Вінниці, точно не забудуть згадати про жовтень 2017. Це місяць початку роботи новітнього підприємства «Електричні системи», яке вироблятиме продукцію для найвідоміших автомобільних брендів. Mercedes-Benz перший на черзі.

«Електричні системи» співпрацюватимуть з компанією DELPHI. Це — американська корпорація, найбільший у світі виробник автокомплектуючих. Таке партнерство — запорука того, що вінницьке підприємство не залишиться без контрактів. А 2000 його працівників — без роботи. 

Повністю укомплектувати штат підприємства планують у 2018. Але вже до Нового року тут знайдуть роботу 700 людей. Зараз уже офіційно працевлаштовано 320 людей. Набір працівників триває. 

Зарплати — вище середніх по місту. Умови роботи — гідні. Соцпакет? Так, він також буде.

Завод підняв планку середніх зарплат по місту

Обладнання нового заводу уже монтують. Щоб привезти "начинку" для першого цеху з Румунії знадобилось 17 фур. Більше 20 румунських технологів і інженерів зараз допомагають встановлювати українським спеціалістам виробничі потужності.

Тим часом триває облаштування цехів. Загалом їх має бути п'ять. 

Як і «45-завод», «Електричні системи» входять у державний концерн «Укроборонпром». 

Подивитися, як ідуть роботи по облаштуванню нового підприємства, нещодавно приїздили мер Вінниці Сергій Моргунов і губернатор області Валерій Коровій. Топ-чиновники говорять про «Електричні системи», не просто, як про нове підприємство, а як про важливий крок в економічному розвитку міста і області. Завод платитиме до місцевих бюджетів мільйонні податки.

А ще «Електричні системи» піднімають планку вінницьких зарплат. І уже зараз, за словами губернатора Валерія Коровія, багато підприємців вимушені підвищувати заробітні плати своїм працівникам, щоб утримати їх.

До кінця року візьмуть ще 300 працівників

Зараз у штаті підприємства числиться близько 320 людей. Більшість із них — в’язальники схемних електричних джгутів.  

Так як обладнання заводу лише монтується, його працівники проходили стажування на схожому підприємстві —  заводі «Карпати» в Івано-Франківську. 

Назад у Вінницю уже повернулася 41 людина. Саме вони стануть до роботи у жовтні. Згодом з Івано-Франківська повернуться ще 124 працівники. 

А 34 майбутніх в’язальники схемних електричних джгутів почнуть проходити стажування уже на базі вінницького виробництва.

Умови роботи: їдальні, безкоштовна доставка, теплі цехи 

«Електричні системи» продовжують набирати людей у штат. На спеціальність «в’язальники схемних електричних джгутів» беруть і чоловіків, і жінок. Вік — від 18 років. Потрібно мати розвинуту моторику рук, гарний зір, добре розрізняти кольори, бути уважним і швидким. Досвіду роботи і спеціальної освіти не потрібно. 

Середня зарплата на заводі — 6500 гривень. Можна отримувати більше — все залежить від індивідуальної продуктивності праці. Кар'єрний ріст передбачений. 
Завод обіцяє працівникам офіційне працевлаштування та соцпакет, п'ятиденний робочий тиждень на восьмигодинний робочий день. Раз на рік — відпустка. До послуг працівників буде заводська їдальня з помірними цінами. А ті, хто приносять їжу з дому, зможуть користуватися кухнями з холодильниками, мікрохвильовками і чайниками. 

У цехах буде тепло. Умови виробництва передбачають, що температура має бути 18-20 градусів, не менше.

Завод працюватиме у три зміни. Планують організувати безкоштовне підвезення робітників, що живуть у радіусі 30 кілометрів від Вінниці. 

Як стати працівником заводу 

Виробництво знаходиться на території Вінницького «45-гo експериментaльнoгo мехaнічнoгo зaвoду» на вулиці Стрілецькій, 57 (б). Вхід на територію «Електричних систем» через прохідну 45-го заводу. Кожного дня об 11.00 тут проводять тестування кандидатів і співбесіди. 

Якщо є питання, телефонуйте  — понеділок-п'ятниця з 9.00 до 17.00 на номери: (097)585-24-94, (067)430-60-89, (063)228-82-77.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up