Pfizer у Вінниці та затримання гвалтівника: важливе за 19 квітня на 20minut.ua

Pfizer у Вінниці та затримання гвалтівника: важливе за 19 квітня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 19 квітня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

До Вінниці прибули перші дози Pfizer. Кого першими вакцинують?

1170 доз Pfizer передали у кожен регіон. Разом з вакцинами розвозять розчин для їхнього розведення, шприци та коробки для безпечної утилізації медичних відходів. Про це розповів голова ОДА Сергій Борзов. Вакцину отримають мешканці Ладижинського та Вінницького інтернатів. Загалом ця вакцина передбачена для персоналу та клієнтів геронтологічних та психіатричних інтернатів. Друга категорія — працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій та прикордонники.

До Вінниці прибули перші дози Pfizer. Кого першими вакцинують?

Перша смерть від COVID-19 серед дітей. Недуга забрала життя 3-річної дівчинки

COVID-19 став агресивніший у 2021 році. Значно зросла смертність від коронавірусу та його ускладнень. В області раніше фіксували смерті від хвороби лише у літніх людей та пацієнтів з серйозними супутніми хворобами. Чим далі, тим молодші жертви. На позаминулому тижні недуга забрала життя маленької жительки області.

Відео дня

Перша смерть від COVID-19 серед дітей. Недуга забрала життя 3-річної дівчинки

У Хмільницькому районі ловили гвалтівника, який напав на 21-річну дівчину

Інцидент стався близько 21.00 години 18 квітня у Хмільницькому районі на території Глуховецької територіальної громади. Тоді до поліції звернувся 43- річний житель району та повідомив, що невідомий напав на його 21-річну доньку. Про це чоловікові стало відомо від доньки, яка йому зателефонувала.

У Хмільницькому районі ловили гвалтівника, який напав на 21-річну дівчину

У Вінниці затримали злочинну групу, яка привласнювала чужі земельні ділянки

У Вінниці викрили корупційну схему незаконного продажу земельних ділянок вартістю понад один мільйон гривень. Про це розповіли у прокуратурі області.

Нині оперативники затримали одного з організаторів, реєстратора та двох підставних осіб. Усім оголосили підозру. За місцем їх проживання та роботи проводять обшуки. Поліцейські вилучають комп’ютерну техніку, електронні носії інформації, земельну та бухгалтерську документацію.  

Дев'ять днів пошуків: шукали Михайла, а знайшли двох мертвих чоловіків. Що ще відомо?

Більше тижня у Вінниці шукають безвісти зниклого Михайла Зубчука. Хлопця востаннє бачили в мікрорайоні Тяжилів в ніч з 10 на 11 квітня. Волонтери, поліція і військові прочесали обласний центр і прилеглі райони. В процесі розшуку було випадково знайдено двох чоловіків без ознак життя, Михайло Зубчук досі в розшку. Чи сподіваються знайти хлопця рідні, чи долучилися до пошуків ясновидці, і кого підозрюють, — дізнавалися наші журналісти.

Дев'ять днів пошуків: шукали Михайла, а знайшли двох мертвих чоловіків. Що ще відомо?

 

Читайте також:

Пожежі по усій країні. Чому не можна спалювати суху траву та очерет

Служитимуть довше. У Вінниці встановлюють нові вуличні світильники

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентина Богданюк

    "Затримання гвалтівника та Pfizer у Вінниці"
    Разом затримували чи окремо рейди були? Люди, блін, ну ви ж тіпа журналісти, повинен же бути якийсь рівень! Я розумію, всі ми люди, але у вас постійно якісь ляпи. Фірмовий знак?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up