Дев'ять днів пошуків: шукали Михайла, а знайшли двох мертвих чоловіків. Що ще відомо?

Дев'ять днів пошуків: шукали Михайла, а знайшли двох мертвих чоловіків. Що ще відомо?
  • Більше тижня у Вінниці шукають безвісти зниклого Михайла Зубчука. Хлопця востаннє бачили в мікрорайоні Тяжилів в ніч з 10 на 11 квітня.
  • Волонтери, поліція і військові прочесали обласний центр і прилеглі райони. В процесі розшуку було випадково знайдено двох чоловіків без ознак життя, Михайло Зубчук досі в розшку.
  • Чи сподіваються знайти хлопця рідні, чи долучилися до пошуків ясновидці, і кого підозрюють, — дізнавалися наші журналісти.

У Вінниці вже дев'ятий день поспіль шукають безвісти зниклого 24-річного Михайла Зубчука. Волонтери і військові обшукали мікрорайон Тяжилів, прибережну зону озера, де востаннє бачили хлопця, прочесали лісопосадки, покинуті будівлі, навколишні поля, почали пошуки в прилеглих районах нашої області.

Поліцейські встановили і опитали всіх, хто бачився та спілкувався з чоловіком напередодні зникнення, відтворили можливий маршрут його руху, вивчили записи з камер відеонагляду. В процесі пошуків в цьому районі випадково знайшли двох мертвих чоловіків — один з них безхатько, інший — самогубця.

Відео дня

Рідні оголосили про грошову винагороду за будь-яку інформацію. На сьогодні новин мало, хоча насторожують деякі моменти.

Продовжити святкування в районі «Мрія»

Журналісти інформаційного сайту «20 хвилин» теж долучалися до групи волонтерів і брали участь у пошуках зниклого Михайла. Тоді ми дізналися, що в суботу 10 квітня Михайло з дівчиною Наталією святкували день народження її подруги в «Мандрівнику». Через ревнощі Наталя поїхала раніше додому на таксі, Михайло залишився. Після завершення свята дядько іменинниці привіз гостей на бусі до «Мрії», що в Тяжилові. Серед них був і зниклий хлопець. 

З особистих джерел ми дізналися, що Михайло, будучи напідпитку, з трьома дівчатами мав намір продовжити святкування в районі «Мрія» біля цілодобового магазину. Щось не задалося і дівчата викликали таксі, щоб поїхати додому. Кликали і Мішу, проте той не захотів з ними повертатися, натомість побіг в бік озера. Ці моменти зафіксували камери стеження. Слід наголосити, що Михайло Зубчук мешкає в районі Центрального ринку, місцевість в Тяжилові йому невідома.

Одна із дівчат вже з таксі зателефонувала ріднім і сказала, що Михайло залишився в Тяжилові. Тоді кохана зниклого Наталія почала дзвонити своєму хлопцеві, він пообіцяв що незабаром повернеться, далі його телефон перестав відповідати. Тоді дівчина забила на сполох і друзі приїхали в Тяжилів шукати Зубчука. Огляд території біля тяжилівського озера вночі не дав ніяких результатів.

«Побили і вивезли кудись»

«Можливо його побили і вивезли кудись» —  головна версія рідних і друзів зниклого хлопця. Справа в тім, що на автостанції «Східній» в той вечір була бійка (зафіксували камери спостереження на автомийці) але, чи був серед чоловіків Міша розгледіти було важко.

Кохана зниклого Михайла Зубчука теж переконана, що в Тяжилові хлопця шукати не варто.

— Я на 99% переконана що Мішу вивезли з міста,— говорить Наталія Мельник. — Є сліпа надія що він ще живий, проте з кожним днем згасає.

Зниклий Михайло Зубчук з коханою Нателею

Також дівчина у себе в інстаграмі розмістила допис, в якому зокрема йдеться:

«Я знаю, що ті хто перейшли Міші дорогу слідкують за всім, де ми шукаємо, що ми робимо, відслідковують соц. мережі, я хочу звернутися до вас! Благаю, якщо вже сталася така ситуація, повідомте нам будь-яким чином місцезнаходження Міші, напишіть в соц. мережі, купіть нову карточку, позвоніть скажіть, (якщо не дай Бог Міші уже немає з нами, мама хоче, нормально поховати свою дитину).

Я знаю, що багато людей бачили і знають, але мовчать, я не боюсь ніяких бандитів, бариг, наркоманів, переверну всю Вінницю, всю область, всю Україну. Ми все одно не перестанемо його шукати».

Подейкують, що волонтери, які беруть участь у пошуках Михайла Зубчука вже зіштовхнулися з погрозами і переслідуваннями. Та друзі зниклого це заперечують.

— Один юний хлопець із волонтерів таке озвучив, а потім заперечив такі слухи, — ділиться друг зниклого Володимир. — До пошуків долучили екстрасенсів. Всі місця, які вказали ясновидці, ми обійшли, та все марно.

Прикмети безвісти зниклого 24-річного вінничанина Зубчука Михайла Михайловича:

  • зріст 190 см, середньої тілобудови, темно-русе волосся, сірі очі. На момент зникнення був одягнений: чорний светр з яскрвим листям і білим написом, темні джинси, темну куртку та чорні кросівки. Особлива прикмета: на руці кольорове татуювання у вигляді емблеми BMW.

Правоохоронці просять усіх, кому щось відомо про місце перебування Михайла Зубчука, або тих, хто володіє будь-якою інформацією, яка може допомогти у його пошуках, звертатися до поліції за телефонами: 0432 59 43 59, 59 41 55, 097 946 13 77 або 102.

 

Читайте також:

Шукає поліція, військові та волонтери. Мати і друзі розповідають про зниклого Михайла Зубчука

«Поки я не побачу тіла — Міша для мене живий»: репортаж з пошуків зниклого Михайла Зубчука

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (487)
  • Аня Трембач

    Баришню трясти його добре треба
  • Andrii Hlushchenko

    Вже знайшли, мертвим...
  • Наташав Волкова

    Боже допоможи знайти живим тта здоровим
  • Nina Pasishnaya

    Боже! Какое горе родителям...!
    Спаси и помоги Боже!

keyboard_arrow_up