Шукає поліція, військові та волонтери. Мати і друзі розповідають про зниклого Михайла Зубчука

Шукає поліція, військові та волонтери. Мати і друзі розповідають про зниклого Михайла Зубчука
  • У Вінниці шосту добу розшукують Михайла Зубчука.
  • Хлопця останній раз бачили в ніч з 10 на 11 квітня в районі «Мрія», що в Тяжилові.
  • Сьогодні,16 квітня, до пошуків зниклого долучилися волонтери та військовослужбовці.
  • Мама та друзі Михайла розповідають про хлопця і про день перед зникненням.
     

Зниклого 24-річного Михайла Зубчука шукають вже шосту добу. Друзі і рідні кажуть, що в пошуках до сьогодні брали участь здебільшого вони і волонтери. Разом із мамою Михайла оббігали весь мікрорайоні Тяжилів і автовокзал, де останній раз камери спостереження зафіксували хлопця, обшукалиі всі прилеглі території. Також команда водолазів в перші дні зникнення прочесала всі тяжилівські водойми. Поки пошуки результатів не дали.

Волонтери на автостанції «Східна»

Сьогодні, 16 квітня команда небайдужих зібралася знову, аби розширити пошуки. Волонтери цього разу оглядали районі ГПЗ, також підключилася авіація, поліція, військовослужбовці Національної гвардії. Наразі оперативники, кінологи та дільничні офіцери поліції продовжують пошуки, прочісують лісопосадки, покинуті будівлі, прибережну зону озера в мікрорайоні Тяжилів, навколишні поля.

Пошуки Михайла Зубчука тривають шосту добу

Друзі розповідають про зниклого Михайла Зубчука і деталі дня перед зникненням.

Відео дня

— В суботу 10 квітня Михайло з дівчиною Наталією святкували день народження її подруги в «Мандрівнику», — ділиться друг Андрій. — Через ревнощі Наталя поїхала раніше додому на таксі. Михайло залишився, але потім із батьком однієї з дівчат, який розвозив гостей на бусі, приїхав на «Мрію». Камери спостереження зафіксували, як Михайло відійшов від дівчат, з яким мав на таксі їхати додому і попрямував в бік автостанції «Східна», дорогою, яка вела повз озеро. Чому Міша не вийшов в районі Центрального ринку, де проживав з матір'ю, а поїхав в Тяжилів, —  досі не відомо. Цей мікрорайон він погано знав, тому на підпитку міг тут заблукати. Своїй дівчині телефонував з Тяжилова, біля першої години ночі його телефон перестав відповідати.

Друг зниклого Володимир Муляр спілкується з журналістами

— Високий, як дуб, Михайло, не міг просто так зникнути, а він ніби розчинився в повітрі,— розповідає колега і товариш Володимир. — На автостанції  «Східній» в той вечір була бійка (зафіксували камери) але, чи був серед чоловіків Міша — розібратися важко. Можливо його побили і вивезли кудись — не знаємо. Сам бійку затіяти не міг, бо добряк. Наркотики теж не вживав, часом випити з друзями трохи міг.

Мама Михайла Зубчука Надія Лукаш

Мати зниклого Михайла Зубчука Надія Лукаш розповідає, що її єдиний син не міг піти з дому просто не попередивши.

 — Я збиралася в понеділок проходити черговий курс хіміотерапії, і Міша мав бути зі мною в лікарні,  — ділиться пані Надія. — Він завжди мене підтримував і в усьому. Тому версії, типу що син «десь з дівчатами загуляв» я відхиляю. Тим більше в нього є дівчина Наталя, з якою він довгий час в стосунках. В мене немає ніякого передчуття, є тільки материнський біль і сподівання на краще.

Мати зниклого також розповідає, що Михайло був одягнений так, як на фото, яке розповсюджують в соцмережах: в чорному светрі з яскравим листям. Особлива прикмета: на руці татуювання у вигляді абревіатури «BMW».

Відео з камери спостереження в районі Мрія. На кадрах зафіксовано зниклого в ніч з 10 на 11 квітня біля дитячого майданчику, озера і Східного автовокзалу, Михайла Зубчука.

Що відомо про зниклого?

Михайло Зубчук, 1997 року народження, навчався у Вінницькій школі №9. Далі закінчив коледж НУХТ і заочно Вінницький аграрний університет. Останнім часом 24-річний хлопець працював в магазині мобільного зв'язку.

Фото з інстаграму зниклого. Михайло праворуч

Прикмети розшукуваного: зріст 190 см, середньої тілобудови, темно-русе волосся. Був одягнений: светр з оранжевим листям, темні джинси, темну куртку та чорні кросівки. На руці мав татуювання  у вигляді абревіатури «BMW». 

Якщо вам відома будь-яка інформація про зниклого Михайла Зубчука повідомте матері Надії за телефоном (067)4335004.

— Громадяни, які володіють будь-якою інформацією,  що  допоможе встановити місце перебування розшукуваного хлопця, можуть повідомити до поліції за телефоном «102», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

 

Читайте також:

Продовжуються пошуки Михайла Зубчука. Просять долучитися волонтерів
Повертався з дня народження і зник: вінничан просять допомоги у пошуках 23-річного Михайла

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (334)
  • Ирина Венгловская

    Нашелся парень??
  • Natalya Romanchuk

    Господи ! помоги парню вернуться домой спаси и сохрани! Аминь!
  • Ярослава Ільєва

    Св Антонію допоможи
  • Галина Кузнецова

    +++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up