Повертався з дня народження і зник: вінничан просять допомоги у пошуках 23-річного Михайла

Повертався з дня народження і зник: вінничан просять допомоги у пошуках 23-річного Михайла
  • Хлопець зник вночі 10 квітня. Востаннє його бачили поблизу «Мрії», що на Тяжилові.
  • Михайло викликав таксі додому, але в машину так і не сів.

У суботу 10 квітня між 23.00 і 00.00 годиною зник вінничанин Зубчук Михайло, 1997 року народження. 

Хлопець, зростом близько двох метрів, був одягнений у темно синю куртку, темні джинси й чорні кросівки.

Відео дня

За словами матері Михайла Надії, того вечора син з компанією був на дні народженні.

— День народження, на якому був Михайло, святкували в районі нового Рошену. Згодом приїхали родичі іменинниці й відвезли всіх бусом до «Мрії». Вже звідти вони мали роз’їхатись на таксі по домівках, — розповідає жінка. — Їхня компанія розбилась на групки, щоб по кілька людей сісти в таксі. Таксі викликали на його адресу, але в машину він так і не сів.

На відео з камер спостереження видно, як хлопець відійшов від дівчат, з якими мав їхати в одному автомобілі. Після цього його ніхто не бачив.

— Вже всі інші роз’їхались, залишився тільки Михайло з дівчатами, — продовжує Надія. — Коли він відійшов, ніхто не пішов його шукати. 

Тож останнє відоме місце перебування хлопця в районі «Мрії».

— Поліція вчора о другій ночі зареєструвала нашу заяву і з сьогоднішнього дня почала проводити розшукові заходи, — додає мама Михайла. — Прошу відгукнутися всіх небайдужих, хто щось бачив або знає будь-які деталі!

Якщо ви володієте інформацією, телефонуйте матері Михайла 067-433-50-04 або на спецлінію 102.

 

Читайте також:

«Розвалив паркан сусідам, бігав за ними з сокирою». Оскандалився ще один викладач училища МНС

Вранішня стрілянина на Старому Місті. Чи справді її влаштував підполковник МНС?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (326)
  • Анна Павлюк

    🙏
  • Катерина Галкина

    ++++++
  • Алина Рудая

    У нас такая же история 😭
  • Надія Олійниченко

    Господі дай здоров'я цій дитині і повернутися до свого дому живим.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up